• Kedves Kiflisek! A kormány átmenetileg árstopot vezetett be egyes alapvető élelmiszerek esetében az alábbiak szerint, december 31-ig meghosszabbítva: www.kifli.hu/targy/arstop

  • Kedves Kiflisek! A Nemzeti Vágta miatt Budapesten lezárások lesznek péntek délutántól hétfőig. Emiatt késésekre lehet számítani, úgyhogy érdemes mielőbb leadnod a rendelésedet. Köszönjük a megértést!

Kotányi Görög sültek, Gyros fűszerkeverék

35 g
 339 Ft 9 686 Ft/kg
Származási ország: Ausztria,

Kotányi Görög sültek fűszerkeverék

Gyros – egy valódi görög klasszikus. Dobd fel fogásaidat a legfinomabb mediterrán fűszernövényekből készült Kotányi fűszerkeverék ellenállhatatlan aromájával.

Termékleírás

Természetesen, ízfokozók, tartósítószerek és mesterséges színezőanyagok nélkül.

A görög konyha klasszikusa, a gyros, világszerte igen kedvelt és népszerű étel. Az otthon készült gyros is igazi mediterrán csemege lehet, ha a Kotányi intenzív aromájú, harmonikus fűszerkeverékével készíted el.

  • Miként termesztik fűszereiket: A termőterület éghajlata és talaja ugyanúgy fontos szerepet játszanak, mint a megfelelő termésfajták kiválasztása, és persze az ültetvény szakértő és gondos megművelése.
  • Biztosított minőség a bizalom révén: Partnereik mindenkor kiváló minőségű termékekkel látják el őket, melyet mintavételi tervvel rendszeresen ellenőriznek. Az ellenőrzőpontok biztosítják, hogy számíthatsz a kiváló minőségre.

Felhasználási javaslat

Gyros mellé ajánljuk. A Kotányi fűszerkeverék autentikus görög ízekkel bárány-, marha-, sertés-, csirke- és pulykagyroshoz. Tofu fűszerezésére is tökéletes. Tálald tzatzikivel és friss kenyérrel.

Hozzávalók: kb. 35 dkg sertés szűzpecsenye, 2 evőkanál olívaolaj, 1 evőkanál Kotányi Görög sültek - gyros fűszerkeverék, 1 lilahagyma, 2 evőkanál fekete olajbogyó, 2 evőkanál meghámozott, kimagozott, felaprított paradicsom.

Elkészítése

  1. Szeld fel a húst csíkokra, és alaposan keverd össze a Kotányi Görög sültek gyros fűszerkeverékkel.
  2. Hámozd meg a hagymát, és vágd karikákra.
  3. Tegyél olívaolajat egy serpenyőbe, és pirítsd meg benne a húst. Időnként keverj rajta egyet.
  4. Add hozzá a hagymakarikákat, és röviden süsd őket együtt.
  5. Keverd hozzá az olajbogyót és a paradicsomot is. Jó étvágyat kívánunk hozzá!

Termelői információ

Tökéletes élvezet csak a megfelelő minőség mellett létezhet. Ezért a Kotányinál mindig arra törekednek, hogy kiváló minőségű zöldfűszereket és fűszereket kínáljanak neked, melyek gazdagabbá teszik mindennapi főztödet.

Miként dolgozzák fel termékeiket:
Betakarításukat követően a zöldfűszerek és fűszerek óvatos feldolgozáson esnek át, mielőtt gondosan csomagolnák őket – többek között azért, hogy megőrizzék értékes aromáikat. A szárítás kapcsán rendkívül fontos a sebesség és a megfelelő hőmérséklet. Az őrlés, aprítás és szitálás során mindenkor ügyelnek termékeik óvatos kezelésére, hogy te is  élvezhesd a rendkívüli ízeket, és már a fűszer csomagolásának felbontásakor érezhesd a szenvedélyt.

„Csak a legkiválóbb fűszereket kiválogatni a világ beszállítóitól igazán különleges kihívás!"

Erwin Kotányi

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tartandó.

Forgalmazó

Kotányi Hungária Kft.
2045 Törökbálint, Tópark utca 6.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.