Profuma

Profuma Marha Pastrami borsos,főtt, füstölt , szárított

90 g

ÁTLAGOS FRISSESSÉG 22 NAPIG

2 699 Ft 29 989 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

200+ vásárló kedvence

Kategóriák:
Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Termékleírás

Gyorspácolt,főtt,füstölt, borskérges, szárított,  szeletelt marha  védőgázas csomagolásban.  

A Profuma Marha Pastrami egy különleges, borsos ízű, főtt, füstölt és szárított marhasonka. Ez a pastrami fűszerezése és előkészítése révén egyedi és gazdag ízvilágot kínál. A marha húsának speciális kezelése és fűszerezése garantálja az ízletes és intenzív ízélményt. Ideális választás lehet szendvicsekhez, hidegtálakhoz vagy akár önálló fogásként is, hogy élvezhesse az ízletes és gazdag ízeket. A Profuma Marha Pastrami egy igazi csemegével teszi emlékezetessé az étkezéseket.

Termelői információ

A PROFUMA Hungary Kft. 2017. év elejétől működteti korszerű, fejlett technológiával felszerelt élelmiszergyártó üzemét Békés megyében,  Szarvason. Üzemük főként  hízott kacsa- és liba termékeket állít elő. Ezek a termékek  többek között májkészítmények 98% hízott májtartalommal több féle kiszerelésben. Fő profilukba tartozik még a füstölt- és  főtt- füstölt termékek előállítása, valamint szárazáru termékünk gyártása. A kacsa és liba készítményeken kívül csirke, pulyka és még marha alapanyagú termékeket készítenek. Termékeiket bükkfával füstölik, hogy ezzel is növelik aromáját, minőségét.

Minden termékük laktóz, glutén és szójamentes készítmény.

Üzemük IFS minőségügyi tanúsítvánnyal rendelkezik, szigorú és magas minőségbiztosítási rendszer betartása mellett gyártja kiváló minőségű termékeit. Társaságuk szem előtt tartja, hogy termékeik előállításához legfőképp magyar  alapanyagot használjon fel.

Tárolás

5- 25 C° között tárolandó.

Forgalmazó

PROFUMA Hungary Kft.
Szarvas, 3665., Gárdonyi Géza u., 5540


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

 

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 22 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 4 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.

Összetevők

Marhahús94 %
Feketebors2 %
Étkezési só
Fűszerek
Glükóz szirup
Tartósítószer
E250
emulgálószer
E450
E451
Stabilizálószer
e415
Antioxidáns
E301
E316

Tápérték: 100 g

Energia468 kJ/110 kCal
Zsír2 g
amelyből telített zsírsavak0.9 g
Szénhidrát0 g
amelyből cukor0 g
Fehérje23 g
2 g
Élelmi rost0 g