Kotányi

Kotányi Kentucky csirkeszárnyak füszerkeverék

45 g
 419 Ft 9 311 Ft/kg
Származási ország: Ausztria,

Kentucky csirkeszárnyak fűszerkeverék

A Kotányi Kentucky csirkeszárnyak fűszerkeverékkel ízletes csirkeszárnyakat készíthetsz amerikai módra. Fűszeres, ropogós és ízletes.

Termékinformáció

A Kotányi Kentucky csirkeszárnyak fűszerkeverékkel úgy tudod elkészíteni a csirkeszárnyakat, ahogy azt a legtöbben szereted: enyhén csípősen és ropogósan.

Termelői információ 

Tökéletes élvezet csak a megfelelő minőség mellett létezhet. Ezért a Kotányinál mindig arra törekszenek, hogy kiváló minőségű zöldfűszereket és fűszereket kínáljanak Neked, melyek gazdagabbá teszik mindennapi főztödet.

Miként dolgozzák fel termékeiket:
Betakarításukat követően a zöldfűszerek és fűszerek óvatos feldolgozáson esnek át, mielőtt gondosan csomagolnák őket – többek közt azért, hogy megőrizzék értékes aromáikat. A szárítás kapcsán rendkívül fontos a sebesség és a megfelelő hőmérséklet. Az őrlés, aprítás és szitálás során mindenkor ügyelnek termékeik óvatos kezelésére, hogy te is  élvezhesd a rendkívüli ízeket, és már a fűszer csomagolásának felbontásakor érezhesd a szenvedélyt.

„Csak a legkiválóbb fűszereket kiválogatni a világ beszállítóitól igazán különleges kihívás!"

Erwin Kotányi

Tárolás

Száraz helyen tartandó.

Forgalmazó

Kotányi Hungária Kft.
2045 Törökbálint
Tópark u. 6.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.