Dilmah

Dilmah Moroccan Mint - Mentás zöld tea aromazáró dobozban

20 db
999 Ft 50 Ft/db

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

40+ vásárlónk veszi rendszeresen

Kategóriák:
Származási ország: Srí Lanka,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Élénkítő és csodálatosan frissítő zöld tea, melynek finom, gyengéd ízét a szikrázóan erős aromájú borsmentalevelek teszik különlegessé. Észak-Afrikában ezzel az itallal fogadják a házba betérő vendéget. Tökéletes tea étkezés utánra is.

A Dilmah nem csak termékeivel, hanem üzleti filozófiájával is igyekszik példaértékűvé tenni a teázás ötezer éves hagyományát. Bár több mint száz országot látnak el teáikkal, a minőségcentrikus, környezettudatos és etikus teakereskedelem jelenti a működés alappilléreit. Céljuk pedig, hogy ezáltal is megmutassák, a tea a természet egyik legnagyobb kincse, ami számos jótékony hatással bír a hétköznapi életünkre. 

Miért válaszd a Dilmah teát?

A Merrill J. Fernando által alapított Dilmah Tea mára Srí Lanka egyik leghíresebb teamárkája lett. A szakmájában több mint 60 éve tevékenykedő teakészítő mester a cég indulásakor visszatért az eredeti ceyloni teakészítés gyökereihez, küldetésének tekinti, hogy a tiszta eredetű, minőségi teákat újra elérhetővé tegye a fogyasztók számára. A márkát két fiáról, Dilhamról és Malikról nevezte el, s napjainkban már a két fiú végzi a cég operatív vezetői tevékenységét. A Dilmah a mai napig az egyetlen olyan globális teamárka, amelynek tulajdonosai maguk a termelők. Teáik nagyrészt a családi vállalkozás saját ültetvényéről származnak, amelyet a frissen, csakis kézzel szüretelt tealevelekből csomagolnak Srí Lankán.

Legyen szó a prémium kategóriás szálas teákról, vagy a mindennapok kedvenc filteres teáiról, a minőségben nem ismernek kompromisszumot. A filteres teák feldolgozása ugyanolyan szigorú sztenderdek alapján történik, s kizárólag a legjobb minőségű filtertasakokat használják. Nem túlzás azt állítani, hogy ezek a teák egyenesen a ceyloni teakertekből kerülnek frissen az asztalunkra.

Fekete teáik mellett nagyon izgalmasak a magashegyi zöld teáik is, akárcsak az ízesített verziók és a herbafőzetek, melyek készítésekor szintén a minőségre helyezik a hangsúlyt, továbbá felhasználják az ayurvédikus gyógyítás tapasztalatait. A természetes összetevőkből, koffeinmentes, gazdag aromákból, s a ceyloni ültetvények virágainak, gyógynövényeinek és fűszereinek ötvözetéből készülő keverékek valódi, egészséges ízbombák.

Tárolás

Száraz, hűvös, napsugárzástól védett helyen tartandó.

Forgalmazó

G.I.F.T. Kft
1112 Budapest, Budaörsi út 161.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Zöld tea
Borsmenta levelek
Fodormenta levelek