Curaprox

Curaprox Baby baba fogkefe 0-4 hónapos korig

1 db
2 449 Ft 2 449 Ft/db

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

100+ vásárló kedvence

Származási ország: Svájc,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Curaprox Baby baba fogkefe 0-4 hónapos korig

A hihetetlenül finom szálak jelentik a különbséget más fogkefékhez képest: extra sűrűn elhelyezkedő szálak a kefefejen, melyek alaposan eltávolítják a lepedéket. A Curen®-szálak oly gyengédek és hatékonyak, hogy nem károsítják a száj finom nyálkahártyáját.A gumírozott, kompakt kefefej minden helyre eljut, így egyetlen fog sem marad súrolatlanul. A lekerekített fogkefe szár segít már a kezdetektől fogva helyesen tartani a kefét és elkerülni az esetleges nyomást. Kényelmes felnőttek számára is.

  • Rendkívül finom CUREN® szálak 0,09 mm átmérővel
  • A gumírozott kefefej védi a szájnyálkahártyát, nem okoz sérüléseket
  • Nagyon hatékonyan tisztítja a fogakat: a 4260 CUREN® sörték puha, rendkívül hatékony felületet képeznek
  • A fogmosás így válik örömtelivé
  • 9 különböző színkombináció

Nem tartalmaz káros anyagokat, például biszfenol A-t (BPA), ftalátokat vagy azoszínezéket, teljesen ártalmatlan.

A kiszállított termék a képen látható terméktől színében és/vagy mintájában eltérhet.

A márkáról

A CURAPROX az egészséges száj és a tökéletes szájhigiénia eléréshez szükséges tudást és a készségek átadását célozza már 1972 óta.

Szeretnénk megtanítani az embereknek, hogy a száj egészségének megőrzése a fogak fehérségén és a friss lehelet fontosságán túl, a belső szervek és a test egészséges működéséhez is elengedhetetlen. Ennek érdekében CURAPROX-nál kidolgoztunk egy motivációs- és képzési programot fogászati szakemberek számára. Évente több ezer iTOP/CURAPROX szájhigiéniás oktatót képzünk világszerte. Ők azok, akik motiválják a pácienseket és segítenek nekik megszerezni azt a tudást, amivel megőrizhetik a szájuk, fogaik és ínyük egészségét, mindezt hosszútávon.

Ebben az értelemben, termékeink nem csak a konkrét megoldását nyújtják, hanem folyamatosan segítenek fenntartani a motivációt az alapos tisztításra. És ezért, mi folyamatosan, keményen és fáradhatatlanul dolgozunk azon, hogy termékeinket a legvonzóbbá, legkedveltebbé és legjobbá tegyük a világon, amivel minden évben több, mint egymillió új CURAPROX rajongót szerzünk.

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó.

Forgalmazó

Sager Dental Kft.
1026 Budapest, Pasaréti út 122-124. B. épület fszt. 1.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.