Kotányi Puncs instant fűszeres ízesítő

30 g
Nagyszerű ajánlatÚjdonság
 279 Ft 9 300 Ft/kg
Származási ország: Ausztria,

Kotányi puncs instant fűszeres ízesítő

A Kotányi puncs fűszeres ízesítő aromás, gyümölcsös ízű cukorkeverék. Hideg és meleg italok készítéséhez is használhatod.

Felhasználási javaslat

Gyümölcsös puncs
1 literhez: 

  • 500 ml vörös- vagy fehérbor,
  • 250 ml narancslé,
  • 8 cl rum,
  • 1 csomag Kotányi Puncs instant fűszeres ízesítő,
  • 200 g erdei gyümölcs,
  • 4 EK méz

Elkészítés: A bort, a narancslevet és a rumot együtt melegítsd fel. (Ne főzd, csak gyöngyözésig melegítsd!) Add hozzá a Kotányi Puncs instant fűszeres ízesítőt, és a mézet. Alaposan keverd el, végül add hozzá a gyümölcsöket.

*A kép illusztráció.

Termelői információ 

Tökéletes élvezet csak a megfelelő minőség mellett létezhet. Ezért a Kotányinál mindig arra törekszenek, hogy kiváló minőségű zöldfűszereket és fűszereket kínáljanak Neked, melyek gazdagabbá teszik mindennapi főztödet.

Miként dolgozzák fel termékeiket:
Betakarításukat követően zöldfűszerek és fűszerek óvatos feldolgozáson esnek át, mielőtt gondosan csomagolnák őket - többek közt azért, hogy megőrizzék értékes aromáikat. A szárítás kapcsán rendkívül fontos a sebesség és a megfelelő hőmérséklet. Az őrlés, aprítás és szitálás során mindenkor ügyelnek termékeik óvatos kezelésére, hogy te is  élvezhesd a rendkívüli ízeket, és már a fűszer csomagolásának felbontásakor érezhesd a szenvedélyt.

„Csak a legkiválóbb fűszereket kiválogatni a világ beszállítóitól igazán különleges kihívás!"

Erwin Kotányi

Tárolás

Száraz helyen tartandó.

Forgalmazó

Kotányi Hungária Kft.
2045 Törökbálint,
Tópark u. 6.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.