Ajax

AJAX fürdőszobai spray

0,75 l
1 449 Ft 1 932 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

1000+ vásárló kedvence

Származási ország: Görögország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Fedezd fel az Ajax Bathroom fürdőszobai tisztítószert, amely azonnali vízkőoldó hatása mellett ragyogó felületet és hosszan tartó illatot is biztosít! Eltávolítja a vízkövet és a szappanlerakódást, hosszan tartó, friss illat, csíkmentes tisztítás, gyengéd a felületekhez.

Használat

Permetezd a felületre. Töröld le nedves ruhával.

Tárolás

Minőségét megőrzi: a gyártástól számított 2 évig (lásd a flakonon).

Biztonsági figyelmeztetés

Figyelem! Használat előtt olvasd el, használat közben pedig tartsd be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket. Súlyos szemirritációt okoz. Gyermekektől elzárva tartandó. SZEMBE KERÜLÉS ESETEN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni. Orvosi tanácsadás esetén tartsd kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Tartalmaz: Glutaralt. Allergiás reakciót válthat ki. VÉDŐINTÉZKEDÉSEK A HASZNÁLAT SORÁN: Ne hagyd a terméket 10 percnél hosszabb ideig hatni. Ne használd márványon, mészkövön, régi öntöttvas fürdőkádon vagy sérült zománcon. Kétség esetén először egy kis felületen probáld ki. Ne permetezd közel a szeméhez vagy arcához. Élelmiszerekkel érintkező felületekről ivóvízzel öblítsd le.

Forgalmazó

Colgate-Palmolive Magyarország Kft.
1117 Budapest, Hauszmann Alajos utca 3/a


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Anionos felületaktív anyagok, nem ionos felületaktív anyagok5 %
illatanyagok