Cloud 9 Ice Cream Desserts

Cloud 9 fagylaltdesszert, mentes csokoládé - málna / hozzáadott cukor nélkül, édesítőszerrel

95 ml
1 499 Ft 16 Ft/ml

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

30+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Cloud 9 fagylaltdesszert, mentes csokoládé - málna / hozzáadott cukor nélkül, édesítőszerrel

A fagyidesszert tartalma: Mentes csokoládé fagylalt, mentes málna sorbet, házi vegán brownie, diós ropogós és liofilizált málna.

A málna 50% gyümölcstartalma gondoskodik a gyermekkori “málna élmény” félreismerhetetlen zamatáról, a prémium francia csokoládéból készült csokifagyi és a vegán brownie pedig a fellegekbe repít. Egy kész kompozíció, amely hozzáadott cukor nélkül nyújt élményt.

A Cloud 9 egyedülálló fagylaltjai és fagylaltdesszertjei új szintre emelik a fagyizás élményét. Fagylaltjaikhoz a gyümölcsöket, csokoládékat, magvakat a világ legjobb termelőitől szerzik be, sokszor közvetlenül. Szenvedélyük az új és különleges alapanyagokkal való kísérletezés. Fagyaltdesszertjeikben pedig mindezt az élményt a legfinomabb süteményekkel, szárított gyömölcsökkel, gyömölcs- vagy csokiöntettel és egyéb textúrákkal ötvözik. Termékeik között egyre több hozzáadott cukor nélküli, tejmentes- és vegán opciót kínálnak, mert kiemelten fontosnak tartják, hogy a minőség és az íz mellett az egészségtudatosság legyen a harmadik szempont amikor finomságaik mellett döntesz.

Termékleírás

Nem használnak mesterséges színezéket, térfogatnövelőt, ízfokozót, tartósítószereket.Tapasztalatból is tudják, hogy a fagylalt „szent háromságának” számító íz-állag-alapanyag harmóniáját a legjobb minőségű alapanyagok és eszközök mellett gondos odafigyeléssel, folyamatos fejlesztéssel és alázattal tudják elérni és fenntartani.

Termelői információ

Kilépve a klasszikus desszertek világából egy olyan prémium desszertezőt szerettek volna létrehozni, amely egyesíti a jelenleg ismert és népszerű cukrászsütemények komplex élményét a fagylalttal, ezáltal létrehozva egy új kategóriát, amely jelenleg nem létezik Franciaországtól keletre: a fagylalt desszertezőt. A hangsúly a desszert komplexitásán van, egyediségét az összeállított kombinációk adják. Olyan egyedülálló koncepcióról van szó, ahol a prémium fagylaltot nem gombócos fagylaltként jelenítik meg, hanem egy komplett fagyos desszertként, aminek egy eleme maga a fagylalt.

Használat

Felengedés után azonnal fogyasztandó, újrafagyasztani tilos!

Tárolás

-18°C fokon tárolandó.

Forgalmazó

Janovszky Gasztro Kft. 
1051 Budapest, Arany János utca 15.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Tej
víz
Málnapüré
maltitol
Csokoládé
kakaóbab
Kakaóvaj
Emulgeálószer
Szójalecitin
természetes vanília kivonat
Tej
Tejpor
Tejszín
Dió
Maltotech
Fahéj
Kakaópor
Citrompüré
Stabilizátor

Allergének

Szójabab
Tej
Diófélék
Nyomokban tartalmazhat:
Glutént tartalmazó gabonafélék
Tojás
Földimogyoró
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.