• Kedves Kiflis!

  Bemutatjuk új vásárlóinknak szóló programunkat: akár 6000 forint értékű kredittel és 2 hetes ingyen Prémium előfizetéssel is megjutalmazunk! www.kifli.hu/targy/uj-vasarloi-program

-25 %

Kotányi Sültcsirke fűszersó

40 g
Kedvezmény vége: 2023. 04. 08.
 329 Ft 
439 Ft8 225 Ft/kg
Származási ország: Ausztria,

Kotányi Sültcsirke fűszersó

Természetesen ízfokozók, tartósítószerek és mesterséges színezőanyagok nélkül. E keveréket ajánljuk mindazoknak, akik szeretik a paprika és a gondosan összeválogatott fűszerek alkotta harmóniát. A csirke bőre sütéskor gyönyörű aranybarna színű és finom ropogós lesz.

 • Miként termesztik fűszereiket
  A termőterület éghajlata és talaja ugyanúgy fontos szerepet játszanak, mint a megfelelő termésfajták kiválasztása, és persze az ültetvény szakértő és gondos megművelése.
 • Biztosított minőség a bizalom révén
  Partnereik mindenkor kiváló minőségű termékekkel látják el őket, melyet mintavételi tervvel rendszeresen ellenőriznek. Az ellenőrzőpontok biztosítják, hogy számíthatsz a kiváló minőségre.
 • Miként dolgozzák fel termékeiket
  Betakarításukat követően zöldfűszereik és fűszereik óvatos feldolgozáson esnek át, mielőtt gondosan csomagolnák őket - többek közt azért, hogy megőrizzék értékes aromáikat. A szárítás kapcsán rendkívül fontos a sebesség és a megfelelő hőmérséklet. Az őrlés, aprítás és szitálás során mindenkor ügyelnek termékeik óvatos kezelésére, hogy élvezhesd a rendkívüli ízeket, és már a fűszer csomagolásának felbontásakor érezhesd a szenvedélyt.

Termékinformáció

Sütés vagy grillezés előtt dörzsöld be a csirkét a Kotányi Sültcsirke fűszersóval és hagyd rövid ideig állni, hogy az ízek átjárhassák a húst.

Ajánljuk serpenyőben sült csirke mellé.

Hozzávalók
1 csirke, 1 csomag Kotányi sültcsirke fűszersó, 15 ml olívaolaj, 50 ml fehérbor, 40 dkg apró szemű burgonya, 2 marék friss rozmaring, 50 g vaj.

Elkészítése

 1. A sütőt melegítsük elő 200°C-ra (légkeveréssel).
 2. A csirkét daraboljuk fel. A Kotányi sültcsirke fűszersót keverjük el olívaolajjal, majd ezzel kenjük be a csirkedarabokat.
 3. A fehérbort öntsük egy tepsibe.
 4. A burgonyákat mossuk meg, vágjuk félbe és tegyük a fehérborba és adjuk hozzá a friss rozmaringot.
 5. A csirkedarabokat helyezzük rá és lefedve 45 percig süssük az előmelegített sütőben. 
 6. Vegyük le a fóliát, helyezzük a vajat a csirkedarabokra és süssük további 10-12 percig, míg a csirke ropogós nem lesz.

Termelői információ

Tökéletes élvezet csak a megfelelő minőség mellett létezhet. Ezért a Kotányinál mindig arra törekszenek, hogy kiváló minőségű zöldfűszereket és fűszereket kínáljanak Neked, melyek gazdagabbá teszik mindennapi főztödet.

Miként dolgozzák fel termékeiket:
Betakarításukat követően zöldfűszerek és fűszerek óvatos feldolgozáson esnek át, mielőtt gondosan csomagolnák őket - többek között azért, hogy megőrizzék értékes aromáikat. A szárítás kapcsán rendkívül fontos a sebesség és a megfelelő hőmérséklet. Az őrlés, aprítás és szitálás során mindenkor ügyelnek termékeik óvatos kezelésére, hogy te is  élvezhesd a rendkívüli ízeket, és már a fűszer csomagolásának felbontásakor érezhesd a szenvedélyt.

„Csak a legkiválóbb fűszereket kiválogatni a világ beszállítóitól igazán különleges kihívás!"

Erwin Kotányi

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tartandó.

Forgalmazó

Kotányi Hungária Kft.
2045 Törökbálint, Tópark utca 6.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.