-19 %

Colgate

Colgate Barbie elektromos fogkefe extra puha sörtével

1 db
Kedvezmény vége: 7. 30.
3 369 Ft  4 199 Ft
3 369 Ft/db

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

100+ vásárló kedvence

Származási ország: Kína,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

A Colgate Barbie elemes fogkefével hatékonyabb és szórakoztatóbb a fogmosás, mint egy hagyományos fogkefével. Egyszerű ki- és bekapcsolni, a fogkefe vízszintesen fektethető a fogkrém egyszerűbb felvitele érdekében. Kicsi, rezgő fejével, extra lágy szálaival hatékonyan tisztít és gyengéden távolítja el a lepedéket.

Használat

Használat után alaposan le kell öblíteni a fogkefe fejét, le kell rázni a felesleges vizet, és függőleges helyzetben kell tárolni a fogkefét. A fogorvosok és a dentálhigiénikusok javaslata alapján 3 havonta cseréljünk fogkefét. A fogkefe feje nem cserélhető.

Biztonsági figyelmeztetés

3 éven aluli gyermekek számára nem ajánlott 8 éven aluli és mozgásukban korlátozott személyek esetén felnőtt felügyelete szükséges. TILOS HARAPNI VAGY RÁGNI! Csak fogmosásra használható, nem játék. Ha a fogkefe feje megsérül vagy meglazul, a fogkefét ki kell cserélni. Az akkumulátor lenyelés esetén fulladást okozhat. Az elemet helyesen kell behelyezni, nem tölthető, nem dobható tűzbe és nem használható más elemtípusokkal együtt. Ilyen esetekben felrobbanhat vagy szivároghat, és sérülést okozhat. Az elemeket egyszerre kell kicserélni. A terméket a háztartási hulladéktól külön kell kezelni. A termék kiselejtezése előtt mindig el kell távolítani az elemeket A selejtezendő terméket a használt elektromos eszközök és elemek kijelölt gyűjtőhelyére kell elvinni.

Forgalmazó

Colgate-Palmolive Magyarország Kft.
1117 Budapest, Hauszmann Alajos utca 3/a


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.