Kotányi Salátaöntet Tzatziki

13 g
 199 Ft 15 308 Ft/kg
Kategóriák:
Származási ország: Ausztria,

Tzatziki salátaöntet

Természetesen- mesterséges ízfokozók - tartósítószerek - mesterséges színezékek nélkül.

Termékinformáció

Tökéletes élvezet csak a megfelelő minőség mellett létezhet. Ezért a Kotányinál mindig arra törekszünk, hogy kiváló minőségű zöldfűszereket és fűszereket kínáljunk Önnek, melyek gazdagabbá teszik mindennapi főztjét. 

Felhasználási javaslat

Recept
3-4 adaghoz:

  • 2 kígyóuborka
  • 300 ml natúr joghurt
  • 1 csomag Kotányi Tsatsiki salátaöntet fűszerkeverék
  • kevés só

Elkészítés:
Az uborkát hámozzuk meg, vágjuk apró kockára vagy reszeljük le. Sózzuk meg, hagyjuk kb. 15 percig állni, majd öntsük le a levét. A joghurtot keverjük simára a Kotányi Tsatsiki fűszerkeverékkel és adjuk az uborkához. Hűtve tálaljuk.

Tipp
Tejföl hozzáadásával tovább finomíthatjuk a salátát.

Termelői információ 

Tökéletes élvezet csak a megfelelő minőség mellett létezhet. Ezért a Kotányinál mindig arra törekszenek, hogy kiváló minőségű zöldfűszereket és fűszereket kínáljanak Neked, melyek gazdagabbá teszik mindennapi főztödet.

Miként dolgozzák fel termékeiket:
Betakarításukat követően zöldfűszerek és fűszerek óvatos feldolgozáson esnek át, mielőtt gondosan csomagolnák őket - többek közt azért, hogy megőrizzék értékes aromáikat. A szárítás kapcsán rendkívül fontos a sebesség és a megfelelő hőmérséklet. Az őrlés, aprítás és szitálás során mindenkor ügyelnek termékeik óvatos kezelésére, hogy te is  élvezhesd a rendkívüli ízeket, és már a fűszer csomagolásának felbontásakor érezhesd a szenvedélyt.

„Csak a legkiválóbb fűszereket kiválogatni a világ beszállítóitól igazán különleges kihívás!"

Erwin Kotányi

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tartandó.

Forgalmazó

Kotányi Hungária Kft.
2045 Törökbálint
Tópark u. 6.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.