Vörös homár

Branzinofilé (farkas sügér)

kb. 290 g

ÁTLAGOS FRISSESSÉG 7 NAPIG

kb

 3 238 Ft 10 999 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

30+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Görögország, Törökország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Termékleírás

A mediterrán konyha klasszikus hala az Adriáról, most filézve, konyhakészen. Élvezd a fenntartható tenyészetből származó friss tengeri sügért!

Hófehér húsú, ízletes hal. A mediterrán konyha egyik kedvence. Pikkelyezett filé, 100-120 grammos méretekben. Kerti grillezéshez kitűnő de sütőben is könnyedén elkészíthető. Kiváló vitamin, Q3 és Q6 forrás. Ezek tartalma miatt rendszeres fogyasztása erősen ajánlott. Mivel rövid időn belül elkészíthető, alkalmas lehet gyors, de még is egészséges, könnyű vacsorára vagy ebédre. Elkészíthető sütve, párolva és szabadtűzön is. Egyéni fűszerezéssel akár gyermekeink kedvence is lehet.

Termelői információ

A SeaFood Hungary Kft. évek óta a tengeri hal forgalmazás és a tengeri hal népszerűsítés kiemelkedő hazai szereplője. Szerepét és fontosságát mi sem mutatja jobban, minthogy Európa legjelentősebb tengeri hal tenyésztői Norvégiától Spanyolországig a SeaFood Hungary-t választották termékeik forgalmazójának. A Budaörsön található feldolgozó üzembe hetente két alkalommal érkezik friss áru három irányból is, így garantált a frissesség minden termékük esetében. Fejlett feldolgozási és csomagolási technikánknak köszönhetően termékeik hosszan frissek maradnak és teljesen konyhakészek.

Figyelem!

Hisztamin-intolerancia esetén javasolt körültekintően fogyasztani vagy kerülni ezeket a termékeket. Egyeztessen szakorvosával vagy dietetikusával az Önnek megfelelő diéta és fogyasztandó termékek kiválasztásában.

Tárolás

Hűtve tárolandó!
A termék fagyasztásra nem alkalmas!

Forgalmazó

SeaFood Hungary Kft.
2040 Budaörs, Károly Király utca 145.


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 7 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 1 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.

Allergének

Hal
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.