Himalaya

Himalaya Mint Fresh frissítő, mentás gyógynövényes fogkrémgél

75 ml
1 049 Ft 13 987 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

200+ vásárló kedvence

Kategóriák:
Származási ország: India,
Tudtad?
Fedezd fel a bő 12.000 termékből álló választékot!

A legnagyobb választék szupermarketekből, piacokról, drogériákból és még számtalan helyről.

Tartósan friss lehelet. Felveszi a küzdelmet a rossz szájszagot okozó baktériumokkal, biztosítva a tartósan friss leheletet. 12 órás védelmet biztosít a káros baktériumokkal szemben és eltávolítja a fogakon felhalmozódott felületi szennyeződéseket és a lepedéket. Segít csökkenteni a fogínyvérzést és megelőzni a fogínygyulladást. Fluoridmentes.

Használat

Alaposan mosd meg a fogad legalább naponta kétszer vagy fogorvosod javaslatának megfelelően! 6 éves vagy annál fiatalabb gyermek szülői felügyelet mellett mosson fogat borsónyi mennyiséggel! A fogkrémet ne nyelje le és fogmosás után alaposan öblögessen!

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tárolandó!

Biztonsági figyelmeztetés

Kizárólag külső használatra!

Forgalmazó

Creative World Kft.
1113 Budapest, Rőf utca 9-13.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Sorbitol
Aqua Glycerin Hydrated silica Silica Sodium lauryl sulphate Aroma Peucedanum graveolens extract Cellulose gum Menthol Sodium saccharin Foeniculum vulgare fruit extract Sodium benzoate Potassium sorbate Salvadora persica stem extract Citric acid Eugenia caryophyllus bud extract Elettaria cardamomum fruit extract CI 19140 CI 42053