Gazda Mangalica Kolbász, csípős

270 g
Termelői
1 999 Ft 7 404 Ft/kg
Származási ország: Magyarország,

Csipős mangalica kolbász

Termékleírás
Csomagolt, csípős szárazkolbász, tökéletes alapanyag regggelikhez, vacsorákhoz szendvicsekhez. 1 pár kb. 0,25 kg és 18-20 cm.

Válogatott sertéshús, szalonna, fűszerek és nitrit mentes só felhasználásával, természetes vékonybélbe töltve, kőfüstölőben füstölve és szikkasztásos eljárással érlelve. A Gazda töltelékek, húsáruk nem nagyipari egalizált áruféleségek, hanem manufakturális módszerekkel részben kézzel készített termékek.
Mesterséges tartósítószert, adalékot nem tartalmaz! 

Termelői információ
A Gazda Csemege Hús Kft-t azért alapították, hogy a régi, jól bevált technológiát alkalmazva – kihagyva a gyártás folyamán hozzáadható mesterséges adalékanyagokat – ízletes, magyar füstöltárukat gyártsanak. A termékek gyártása folyamán hagyományos eljárásokat alkalmaznak modernizált, higiénikus formában. Céljuk, hogy készítményeiket kiváló minőségben juttassák el vevőikhez és közben a lehető legnagyobb termékbiztonságot nyújtsák.

Tárolás
Hűtőben, 20°C alatt tárolandó.

Forgalmazó
Supp.li Kft. 
25777752-2-16
5000 Szolnok
Hild Viktor út 5., 6/51.


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 44 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 4 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.

Összetevők

Válogatott mangalicahús
Mangalicaszalonna
Fűszerek és nitrit mentes tengeri só
Természetes vékonybél

Tápérték: 100 g

Energia0 kJ/516 kcal
Zsír41.5 g
amelyből telített zsírsavak0 g
Szénhidrát7.8 g
amelyből cukor0 g
Fehérje30 g
0 g
Élelmi rost0 g