Curaprox

Curaprox CPS 06 Prime Start fogköztisztító kefe + kétféle tartónyél

5 db
3 699 Ft 740 Ft/db

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

100+ vásárló kedvence

Származási ország: Svájc,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

A Curaprox CPS Prime fogköztisztító kefék minden fogközbe bejutnak, pontosan kitöltik a fogak közötti rést és hatékonyan tisztítják ezeket a rejtett területeket. A kefefejek mindkét tartónyéllel használhatók. Ideális eszköz a természetes fogközök tisztításához. A higiénikus csomagolásból a kefék könnyen és egyszerűen beilleszthetők a tartónyélbe anélkül, hogy hozzáérnénk. Használd minden nap egyszer.

Curaprox fogköztisztító kefék

  • Hosszú élettartammal rendelkeznek a Cural® orvosi fémből készült szabadalmaztatott orvosi drótnak köszönhetően
  • Minden fogközi résbe bejutnak, betöltik a fogak közötti rést
  • Használatuk egyszerű és nem sérti fel az ínyt
  • Vékony mégis erős vezető drótból készülnek
  • Hosszú és rugalmas szálak
  • A magas minőségnek köszönhetően a fogközök egyetlen tisztító mozdulattal is megtisztíthatók: egyszer be és ki
  • A cserélhető kefefejek mindkét tartónyéllel kompatibilisek

A megfelelő méret kiválasztásához kérdezd meg fogorvosod.

Használat

Gyengéden told be a kefét ferdén a fogköz közepéig. Anélkül, hogy tovább tolnád befelé, döntsd a kefét vízszintes irányba. Tisztítsd meg a fogközt egyszer betolva, majd kihúzva a kefét.

A márkáról

A CURAPROX az egészséges száj és a tökéletes szájhigiénia eléréshez szükséges tudást és a készségek átadását célozza már 1972 óta.

Szeretnénk megtanítani az embereknek, hogy a száj egészségének megőrzése a fogak fehérségén és a friss lehelet fontosságán túl, a belső szervek és a test egészséges működéséhez is elengedhetetlen. Ennek érdekében CURAPROX-nál kidolgoztunk egy motivációs- és képzési programot fogászati szakemberek számára. Évente több ezer iTOP/CURAPROX szájhigiéniás oktatót képzünk világszerte. Ők azok, akik motiválják a pácienseket és segítenek nekik megszerezni azt a tudást, amivel megőrizhetik a szájuk, fogaik és ínyük egészségét, mindezt hosszútávon.

Ebben az értelemben, termékeink nem csak a konkrét megoldását nyújtják, hanem folyamatosan segítenek fenntartani a motivációt az alapos tisztításra. És ezért, mi folyamatosan, keményen és fáradhatatlanul dolgozunk azon, hogy termékeinket a legvonzóbbá, legkedveltebbé és legjobbá tegyük a világon, amivel minden évben több, mint egymillió új CURAPROX rajongót szerzünk.

Tárolás

Nem igényel speciális tárolást.

Forgalmazó

Sager Dental Kft.
1026 Budapest, Pasaréti út 122-124. B. épület fszt. 1.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.