Corega

Corega Double Power műfogsortisztító tabletta

36 db
+AJÁNDÉK
2 299 Ft 64 Ft/db

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

70+ vásárló kedvence

Származási ország: Írország,
Tudtad?
A termőföldről az asztalra akár 12 óra alatt

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

A műfogsor higiéniája nagyon fontos része a szájhigiéniának. Használj Corega műfogsortisztító tablettát minden nap fogkrém helyett, legyen magabiztosabb azáltal, hogy a műfogsora tisztább, frissebb és fényesebb.

A műfogsor minden nap különleges védelmet igényel, erre a Corega megoldást nyújthat.

A műfogsorok tulajdonságaikban eltérnek a normál fogaktól, ezért speciális törődést igényelnek nap mint nap. Az új Corega Double Power gyors, kiválóbb tisztítást biztosít¹'². Új összetételének köszönhetően 2-szer több tisztító összetevőt szabadít fel, mint a Corega Bio Formula műfogsortisztító. Elpusztítja a műfogsor kellemetlen szagát okozó baktériumok 99,99%-át¹, még több elszíneződést távolít el csupán pár perc alatt¹'² és segít csökkenteni a lepedék lerakódását³. Mindezt úgy éri el, hogy közben nem roncsolja a műfogsort, így alkalmas a mindennapi használatra.

1/ Laboratóriumi tesztek alapján, GSK saját vizsgálatai (BT-GSK-66FT 2016)
2/ Corega Bio Formula műfogsortisztítóval összehasonlítva
3/ Szakszerű használat mellett

Használat

  1. Dobj egy Corega tablettát egy elegendő mennyiségű meleg (de nem forró) vizet tartalmazó műfogsortartó dobozba vagy pohárba úgy, hogy a víz ellepje a teljes/részleges műfogsort vagy fogszabályzót*.
  2. Áztasd a műfogsort/fogszabályzót* 3-5 percig az oldatban. A legjobb eredmény érdekében a tisztítóoldat és egy puha kefe segítségével is tisztítsd meg a műfogsort/fogszabályzót*.
  3. Ezután folyóvíz alatt alaposan öblítsd le a műfogsort/fogszabályzót*. A tisztítást követően öntsd ki a megmaradt oldatot.

*Részleges műfogsor és fogszabályozó tisztításához is használható, polimetil-metakrilát, rozsdamentes acél, kobalt-króm ötvözet és etilén-vinil kopolimer anyagokon végzett vizsgálatok alapján.

A márkáról

A Corega olyan műfogsor-ápolási termékeket kínál, amelyeket úgy fejlesztettek ki, hogy javítsák a teljes, vagy részleges műfogsort viselő emberek komfortérzetét és szájuk egészségi állapotát.

A Corega műfogsorrögzítőit úgy tervezték, hogy a tartás és a kényelemérzet fokozásával stabil illeszkedést biztosítsanak a műfogsor számára és hogy magabiztosságot és önbizalmat kölcsönözzenek Önnek a felszabadult élethez. Alacsony dörzshatással rendelkező műfogsortisztítóinkat speciálisan a műfogsor mindennapos tisztán és frissen tartására terveztük.

Tárolás

A tabletták száraz, hűvös helyen tárolandók.

Biztonsági figyelmeztetés

Használat előtt olvasd el, használat közben pedig tartsd be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket. Ne vedd a szádba a tablettát, vagy annak oldatát. Ne idd meg a tisztító tabletta oldatát, és szájvízként se használd! A tablettával vagy annak oldatával való érintkezés esetén ne nyúlj a szemhez és a szájhoz!

Amennyiben a termék bármely összetevőjére érzékeny vagy, ne használd a készítményt! Gyermekektől, és mindenkitől elzárva tartandó, akinél fennáll a veszélye, hogy véletlenül lenyelheti a tablettát vagy annak oldatát. Ha lenyeled a tablettát, azonnal fordulj a Toxikológiai központhoz vagy orvosodhoz. Ha irritációt észlelsz a tabletta használatával kapcsolatban, akkor hagyd abba annak alkalmazását és kérd egészségügyi szakember tanácsát.

Súlyos szemirritációt okoz. A használatot követően a kezet alaposan meg kell mosni. Szembe kerülés esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: Orvosi ellátást kell kérni. Borsmenta olajat tartalmaz, ami allergiás reakciót okozhat.

Forgalmazó

GlaxoSmithKline-Consumer Kft.
1124 Budapest, Csörsz utca 43.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

sodium bicarbonate
Sodium carbonate peroxide
citric acid
Potassium caroate
potassium monopersulfate
taed
sodium benzoate
peg-180
sodium lauryl sulfate
VP/VA Copolymer
Aroma
cellulose gum
ci 42090
CL 73015
Ci 19140