Sensodyne

Sensodyne Repair & Protect Mint fogkrém

75 ml
2 239 Ft 29 853 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

400+ vásárló kedvence

Származási ország: Szlovákia,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

A Sensodyne® Repair & Protect segít helyreállítani és megvédeni a fog érzékeny területeit. Egyedi Novamin® formulája klinikailag igazoltan enyhíti a fogérzékenységet. Fluorid tartalmának köszönhetően segít megerősíteni a fogakat.

A Sensodyne® Repair & Protect fogkrém egy kemény védőréteget képez az érzékeny fogak sérülékeny területein, hogy erős helyreállítást biztosítson.

Használat

Mindig kövesd a címkén található utasításokat. Naponta kétszer, maximum háromszor moss fogat. Minimalizáld a lenyelést, majd köpd ki.

A márkáról

A Sensodyne a fogorvosok által legtöbbször ajánlott és a legnagyobb darabszámban eladott fogkrém. Milliók használják, és bíznak meg benne világszerte. Miért? Mert a Sensodyne fogkrémek bizonyítottan csökkentik a fogérzékenység okozta fájdalmat, és napi két fogmosás esetén hosszantartó védelmet biztosítanak.

Tárolás

Szobahőmérsékleten tartandó.

Biztonsági figyelmeztetés

Ne használd a terméket, ha a csomagolás végein lévő ragasztás hiányzik és a doboz nyitva van. Használat után zárd le a kupakot, hogy ne kerülhessen nedvesség a tubusba. Gyermekektől elzárva tartandó. 12 éves, vagy annál fiatalabb gyermekek nem használhatják, kivéve, ha fogorvosuk, vagy egyéb egészségügyi szakember ajánlja. Az érzékeny fog azonnali fogászati ellátást igénylő probléma jele is lehet. Ha a tünetek továbbra is fennállnak, vagy súlyosbodnak, kérd fogorvosod tanácsát. Ha irritációt észlelsz, hagyd abba a termék használatát. Ha azt tapasztalod, hogy arcod vagy szád megduzzad, azonnal keresd fel fogorvosod vagy orvosod.

Forgalmazó

GlaxoSmithKline-Consumer Kft.

1124 Budapest, Csörsz utca 43.

Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Aroma
cocamidopropyl betaine
limonene
glycerin
carbomer
hydrated silica
sodium saccharin
sodium fluoride
peg-8
titanium dioxide
sodium methyl cocoyl taurate
calcium sodium phosphosilicatenovamin
nátrium-fluoridot tartalmaz
3-p-kumén-2-metil-propionaldehid