Corsodyl

Corsodyl alkoholmentes szájöblögető oldat

300 ml
2 349 Ft 7 830 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

500+ vásárló kedvence

Származási ország: Németország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

A Corsodyl alkoholmentes szájöblögető oldat segít megelőzni a fogkőképződést és enyhíti a fogínyproblémákat.

A gingivitis súlyos fogínypanasz, amelyet nem szabad figyelmen kívül hagyni. A Corsodyl szájöblögető oldat olyan intenzív kezelést biztosít, amely klinikailag igazoltan segít kezelni a fogínyprobléma első szakaszát, a gingivitist. Mivel a gingivitis súlyos állapot, amely nem hagyható figyelmen kívül, fontos, hogy tüneteit, a vérző, kivörösödött vagy megduzzadt fogínyt mielőbb kezeljük. Így megakadályozhatjuk, hogy a fogínyprobléma a második, visszafordíthatatlan szakaszba, a periodontitisbe lépjen, amely végül fogvesztést okozhat.

Ha állandósult, romló vagy súlyos ínypanaszaid vannak, előfordulhat, hogy olyan speciális ápolásra lehet szüksége, mint amit a Corsodyl szájöblögető oldat kínál, amelynek összetétele a megfelelő napi szájápolási szokások mellett rövid távú megoldást biztosít.

Használat

  • Ínygyulladás esetén naponta kétszer - reggel és este - 10 ml Corsodyllal 1 percen át alaposan öblögess.
  • A pontos adagolást a kupakon található jelzés teszi lehetővé - az oldatot hígítani nem kell. 30 napos alkalmazás javasolt (2 üveg szükséges).
  • Afta vagy műfogsor okozta gyulladás esetén a fenti séma a tünetek megszűnését követő 2. napig alkalmazandó. Műfogsor okozta gyulladás esetén a kivett, tisztított műfogsort reggel és este 15 percig Corsodylban kell áztatni.
  • Használatát fogorvosod annak érdekében is ajánlhatja, hogy tisztán tartsd a szájüreget, és segítsd az íny gyógyulását szájsebészeti beavatkozás után.
  • Ne lépd túl az előírt adagot!
  • 12 év alatti gyermekek esetén kérj tanácsot fogorvosodtól.

Tárolás

25°C alatt tartandó.

Forgalmazó

GlaxoSmithKline-Consumer Kft.
1124 Budapest, Csörsz utca 43.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

aqua
sorbitol
glycerin
peg-40
hydrogenated castor oil
Aroma
chlorhexidine digluconate