Vivino szolgáltatás értékelése

Schieber Karma Merlot 13%

0,75 l
Ez a termék csak 18 éven felülieknek ajánlott.
 1 990 Ft 2 653 Ft/l
Ez a termék csak 18 éven felülieknek ajánlott.Az áru átvételekor ellenőrizzük az életkorod.
Kategóriák:
Származási ország: Magyarország,

Rubinvörös színű, újhordós érlelésű vörösbor. Gazdagon meggyes, erdei gyümölcsös illatvilág harmóniája bontakozik ki
a pohárban. Kóstolva vibrálóan izgalmas, eleven és hosszú, tea, szantál és málna zamatossága árad belőle, majd nyílnak a málna és az újhordó karakterei. Komplex, elegánsan kifinomult bor, a fajtára jellemző aromatikával, krémes tanninokkal.

Könnyedebbre hangolt merlot mellé el tudjuk képzelni a borjúmájat. Szárnyasokból inkább a fácán és a fogoly, szalonnás raguval tálalva párosítható hozzá. Hamburger, minő meglepő, de passzol hozzá! Tészták húsos szósszal, a fasírt, a gulyásleves, a bárány grillezve, a borjúhús sütve is kiváló választás mellé.

Jellemzők

  • Száraz vörösbor.
  • 13%-os alkoholtartalmú.
  • Szekszárdi borvidékről.
  • Merlot szőlőből.
  • Marha, sertés és baromfi mellé ajánljuk.

Leírás
Oltalom alatt álló szekszárdi eredetmegjelölt száraz minőségi vörösbor.

Termékinformáció
Gyermekek elől elzárva tárolandó. 

Termelői információ
A Schieber Pincészetben mindenki a Baranya-völgy szerelmese: itt található az ültetvények jelentős része, azaz: cabernet sauvignon, cabernet franc, merlot és kékfrankos. 23 hektár szőlőjük van Baranya-völgyben, ezzel pincészetüké ott a legnagyobb terület. A tőkék többsége 15-25 éves, de hamarosan termőre fordulnak új telepítéseik is, a kékfrankos, dornfelder, syrah ültetvények. 
De a Schieber Pincészet családi szőlőbirtokként összesen ötvennégy hektárnyi termőterülettel rendelkezik a Szekszárdi Történelmi Borvidéken, melyek a kitűnő földrajzi és talajtani adottságú Baranya-völgy és Görögszó dűlőkben találhatók.

Tárolás
10-15 fokon, sötét elzárt helységben tárolandó, nyitás után 1-2 napon belül fogyasztandó.

Forgalmazó

Ernőker Kft.

4735 Szamossályi,

Kossuth utca 37. 


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.