Gurmet

Gurmet Sertés császárhús csont és bőr nélkül

0,6 kg

ÁTLAGOS FRISSESSÉG 5 NAPIG

2 799 Ft 4 665 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

400+ vásárló kedvence

Származási ország: Csehország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Termékleírás

A sertés hasalja igazán kiváló húsrész. Az erdélyi szalonna is ebből készül. Ha ehhez a hasaljához a hentes oldalast is vág, akkor már egy újabb, s nagyra értékelt húsrészt kapunk, amit császárhúsnak nevezünk. Frissen készítve, pirítva, lassan sütve, grillezve, főzve-sütve, brézelve is kiváló.

Elkészítési javaslat: Próbáld ki ezt a serpenyős ,krumplis császárhúsos receptet!

Serpenyős krumpli császárhússal

  • A burgonyát megmossuk, majd héjában félpuhára főzzük. Ezután meghámozzuk, aztán nagyobb darabokra vágjuk.
  • Megtisztítjuk, aztán felkarikázzuk az újhagymát, a zöldjét pedig félre tesszük. Ezután felforrósított olajon, vagy vajon megfonnyasztjuk az újhagyma fehér részét.
  • Ha elkészültünk, hozzáadjuk a burgonyát, és aranyszínűre pirítjuk, majd a falatnyi darabokra vágott császárhúst is hozzáforgatjuk. Mindezt addig pirítjuk, míg az egész jó ropogós nem lesz. Végül sózzuk, borsozzuk, és a félretett újhagymazölddel megszórva tálaljuk.

Jó étvágyat!

Termelői információ

A Bidfood a 30 éves fennállása óta Kelet-Közép-Európa egyik legmeghatározóbb élelmiszergyártójává vált. Legfőképp fagyasztott és hűtött élelmiszerek gyártásával és forgalmazásával foglalkozik, elsősorban marha, sertés, baromfi, hal és vad kategóriákbanA Gurmet márkanév alatt a gyártó az egyes húsok teljes részeinek konyhai előkészítése mellett, speciális előkészítéseket is végez, ill. készítményeket is előállít, mint például a szeletelés, darálás vagy pácolás. A sertés- és marhahúst állandó állatorvosi felügyelet mellett dolgozzák fel. Természetesen, tartva az állandó hőmérsékleti láncot. A húst és a húskészítményeket légkondicionált területeken dolgozzák fel és tárolják, beleértve az expedíciós rámpákat is.

Tárolás

0-4°C között tárolandó.

Biztonsági figyelmeztetés

Felhasználás előtt alaposan hőkezelje!

Forgalmazó

Bidfood Kralupy s.r.o.
Palhanecká 505/15, 747 07 Opava, CZ


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
 

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 5 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 1 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.