BudaPrés

BudaPrés cider - Birs?

330 ml
Ez a termék csak 18 éven felülieknek ajánlott.
1 090 Ft 3 303 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

100+ vásárló kedvence

Ez a termék csak 18 éven felülieknek ajánlott.Az áru átvételekor ellenőrizzük az életkorod.
Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Válassz több ezer növényi alapú termék közül!

Kényeztesd magad az ország legszélesebb speciális, illetve allergénmentes választékából! Éljen a növényi alapú táplálkozás!

BudaPrés cider - Birs?

Minden évben új kalandokat keresnek, kísérleteznek és kockáztatnak azért, hogy valami különlegességgel tudjanak meglepni titeket. Egy barátjuk birsalma ültetvényéről kaptak egy próba adagot, hogy kipróbálhassák, milyen is a birsalma a ciderben. A birs-kalandjuk lenyűgöző eredménnyel zárult. Érdekes aromatikája miatt egy megosztó tétel is lehet, de vállalják a kockázatot, mert hisznek abban, hogy tetszeni fog mindenkinek.

Birsalmával együtt dolgozták fel az almáikat. Elegánsan, mégis határozottan érződik a Birs egyedi illata. 48 óra áztatás és macerálás után préselték, és 10 hónapot érlelték erjedés után, majd a saját almalevével édesítették egy picit. Minden gyümölcs kézzel szedett és válogatott.

Almák: Idared, Braeburn, Birsalma, Birskörte

Évjárat: 2022

Alk.: 5,7% vol.

Édesség: száraz, 6,5g/liter

Héjon áztatás: 48 óra

Készült: 7300 palack

Palack: 0,33l

 

Termékinformáció

Fogyasztását hűtve ajánljuk.

Termelői információ

A bor világából érkezett fiú, a borrajongó apa, az elhivatott szakmai borász csapat, a természet és az alma. Közösen vágtak bele a kalandba, ahol mindenkinek a legjobbat kell adnia magából, mert prémium minőségű, 100% almából készült, friss magyar cidert készíteni csak eltökélten és soha nem múló szenvedéllyel lehet.

Kézműves gondoskodással nevelik italaikat, minden nap odafigyelve a fejlődésükre, mert hiszik, hogy az általuk képviselt minőség segíthet a magyar ciderkultúra megteremtésében és felvirágzásában. Szeretnék, ha a BudaPrés fogyasztói belekóstolhatnának azokba a kalandokba, amiket a cider rejt magában és a családjuk minden nap nyitott, kíváncsi és ínyenc tagokkal bővülne, akik tudják és értik, hogy a cider nem bor, és nem sör, hanem a legjobb dolog, ami az almával történhet.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen.

Biztonsági figyelmeztetés

Gyermekek elől elzárva tárolandó.

Forgalmazó

BudaPrés Kft.
2091 Etyek, Öreghegy hrsz. 2901.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

citromsav
szén-dioxid
magyar almalé
birsalmalé
E967 - Xilit