• Az első rendelésedet most ingyen szállítjuk, ráadásul 1500 forintot is jóváírunk neked kreditben a kiszállítás másnapján, amit hét napig tudsz beváltani.

Günzer Bocor Cabernet Franc 14,5%

0,75 l
Ez a termék csak 18 éven felülieknek ajánlott.
4 990 Ft 6 653 Ft/l
Ez a termék csak 18 éven felülieknek ajánlott.Az áru átvételekor ellenőrizzük az életkorod.
Kategóriák:
Származási ország: Magyarország,

Kiváló termés az általunk nagyon ígéretesnek tartott Bocor dűlőből, mely egy magasan fekvő, tereprendezett, három oldalról védett katlan. 24 hónapot érlelték új 225 literes barrique hordóban. Lehengerlő, illatában csokoládé, friss pörkölt kávé, aszalt meggy és áfonya érződik. Vastag textúrájú, hosszú vörösbor.

Jellemzők

  • Száraz vörösbor.
  • 14,5%-os alkoholtartalmú.
  • Villányi borvidékről.
  • 2017-es évjáratú.
  • Ajánljuk komoly húsok, vadak mellé.

Leírás
Száraz vörösbor.

Termékinformáció
Gyermekek elől elzárva tárolandó. 10-12°C-on fogyasszuk.

Termelői információ
Günzer Tamás gyerekkora nagy részét Palkonyán töltötte, s szüleitől-nagyszüleitől látta a szőlő művelés és bor készítés rejtelmeit. Apája meglátta benne a vonzódást, ezt a bimbózó szerelmet a szőlők és borok iránt. Ő csak ennyit mondott : „fiam tied a munka, tied a bevétel” és kapott tőle 0,3 ha területet egy pincével. Egy borkülönlegesség elkészítésével fejezte ki háláját, hogy soha nem feledi, ő indított el ezen a pályán. Ez a kivételes bor, Mátyás Reserved az ajánlásával – „Édesapámnak, Günzer Mátyásnak” Méltón Pincészetük egyik legmagasabb minőségét képviselő prestige vörösbor.

Tárolás
10-15 fokon, sötét elzárt helységben tárolandó, nyitás után 1-2 napon belül fogyasztandó.

Forgalmazó
Ital Magyarország Kft.
1055 Budapest,
Balassi Bálint utca 21-23.


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.