MOLTEX

MOLTEX Pure & Nature ÖKO Bugyipelenka XL S6 +14 kg

18 db
BIO
4 399 Ft 244 Ft/db

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

50+ vásárló kedvence

Származási ország: Németország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Megújult külső, még kiválóbb minőség, még inkább környezetbarát!

A Moltex ÖKO bugyipelenka tökéletes védelmet nyújt a szivárgások ellen az új nedvszívó csatornáknak köszönhetően, miközben viselete maximális kényelmet és mozgásszabadságot biztosít a babának.

100%-ban természetes, növényi eredetű összetevők használata a bőrrel közvetlenül érintkező, belső réteg esetében. A kukorica és cukornád összetevők felelős gazdaságokból származnak. Bio pamut felhasználásával kialakított hátoldal. A zacskó OK Biobased tanúsítványa jelzi, hogy a zacskó 40 – 60%-ban tartalmaz teljes mértékben újrahasznosítható alapanyagot. 100%-ban megújuló energiaforrások által gyártva.

Teljesen klór, illatanyag, latex és egyéb hatóanyagoktól mentes. Új, vékonyabb nedvszívó technológia, azonnali szárazságot biztosító kialakítással. Minden felhasznált anyag teljesen mentes a mindennemű káros összetevőktől. Nem toxikus tinta felhasználásával nyomva. 5 csillagos bélyeg a Dermatest intézménytől, amely a lehető legmagasabb bizonyosság, hogy a termék nem okoz irritációt, illetve allergiás tüneteket. Hohenheim Intézmény által tesztelt, teljes mértékben Hipoallergén.

A márkáról

A MOLTEX hosszú hagyományra visszatekintő cégtörténete az 1960-as években kezdődött trapézalakú pelenkák gyártásával és mind a mai napig tart. Ma más az új kinézet az, ami a márka ökológiai örökségét és a környezetbarát, organikus termékek iránt növekvő keresletet egymással összeköti.

 

A MOLTEX Pure & Nature hosszú múltra visszatekintő hagyománnyal bír a megbízható és kiváló minőségű gyermekápolási termékek terén, melynek révén környezetbarát módon kínál védelmet a babád számára. Kihasználva a legújabb termelési és minőségbiztosítási technológiákat, a MOLTEX Pure & Nature pelenkákat kizárólag Németországban, 100%-ban zöld energia segítségével állítjuk elő, biztosítva ezáltal a termelés és a teljesítmény biztonságát is.

Csak így tudjuk biztosítani a következő generációk — a ma és a holnap pelenkás hőseinek — környezetvédelmi biztonságát.

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó.

Biztonsági figyelmeztetés

A fulladás és/vagy önfojtás veszélyének elkerülése érdekében a csomagolóanyagot tartsd csecsemőktől és gyermekektől távol.

Forgalmazó

Prezentex Kft.
2840 Oroszlány, Tópart utca 7.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.