Vidék szíve

Vidék szíve tökmagolaj

500 ml
6 099 Ft 12 198 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

200+ vásárló kedvence

Kategóriák:
Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Tökmagolaj

Kuris Péteréknél a prémium minőséget képviselő termékek adalékanyagok hozzáadása nélkül készülnek. A hagyományos módszerek és a modern technológia optimális ötvözetének köszönhetően termékeik nemcsak kulináris élvezetet nyújtanak, hanem az immunrendszert is sokoldalúan támogatják. 

Antioxidánsokban és ásványi anyagokban gazdag, szűz tökmag étolajuk igazi csodaszer, ami selymes ízével könnyedén csempészhetsz egy csepp egészséget mindennapjaidba. 

A tökmagolaj rendkívül gazdag telítetlen és többszörösen telítetlen, esszenciális zsírsavakban - omega-3 zsírsavakban is -, a vitaminoknak és ásványi anyagoknak is rendkívül gazdag forrása, nagy mennyiségben található benne kalciumkáliummagnéziumcinkrézvas, valamint D-vitaminB-vitamin és E-vitamin.

Termékinformáció

Egészségmegőrző hatás érdekében napi egy evőkanál javasolt, salátaöntetként, pirítósra, vagy kenyérre kenve vaj helyett is használható.

Termelői információ

Közel 35 éve tartó folyamatos fejlődés eredményeként kapta a gazdaságuk a mai formáját. A szülők tapasztalatát és hagyományát beépítve tették hozzá a maguk kreativitását és innovációját. Így sikerült megalkotni a Vidékszíve színvonalat, ami igazán kimagasló értékkel bír, és a visszajelzések szerint igazi kincs az egészségmegőrzés területén.

Gazdaságukban, amerre a szem ellát: szépen karbantartott, jól megmunkált termőföld található. Látványra is szép, de az igazi érték a termésben testesül meg. A termelési folyamatok során maximálisan hasznosítják a helyi természeti adottságokat. A családi birtok korszerű, modern gépeket állít a termelés szolgálatába, így garantált az állandó minőség.

Tárolás

Napfénytől védett hűvös helyen.

Forgalmazó

Kuris Péter e.v.
3170 Szécsény, Bercsényi utca 1/B.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

 

Összetevők

tökmagolaj100 %

Tápérték: 100 ml

Energia3400 kJ/830 kCal
Zsír92 g
amelyből telített zsírsavak16 g
Szénhidrát0 g
amelyből cukor0 g
Fehérje0 g
0 g
Élelmi rost0 g