• Kedves Kiflis! Pünkösdvasárnap- és hétfőn nem szállítunk. Keddtől ismét nyitva leszünk, addig pedig fogadjuk az előrendeléseiteket – jó pihenést kívánunk!

San Benedetto citromos ice tea ízű üdítőital

1,5 l
 899 Ft 599 Ft/l
Származási ország: Olaszország,

Amikor a citrom friss, szomjoltó íze találkozik egy kiváló tea és a tiszta San Benedetto ásványvíz finom elegyével, akkor klasszikus íz jön létre, amely bármilyen alkalomra tökéletes. A San Benedetto őszibarackos vagy citromos jegestea ideális ital bármilyen étkezéshez, az ízletes ebédtől a gyors snackig; teljes íz, amely oltja a pozitivitás iránti szomjúságodat.

Termelői információ

A San Benedetto "Fonte Benedicta" alacsony ásványi anyagtartalmú víz, amely a Dolomitok gleccsereiből származik, és hosszú szűrési folyamat után eléri a Scorzé vízszintjét. Az ásványi anyagok és a nyomelemek kiegyensúlyozott összetétele teszi az egész család mindennapi ivásához alkalmassá. Elősegíti az emésztést és diuretikumokkal is büszkélkedhet, az alacsony nátriumtartalmú étrendhez nyugodtan használható, és felhasználható anyatej-helyettesítő tápszerek készítéséhez is.

Tárolás

Száraz, hűvös, napsugárzástól védett helyen tartandó.

Forgalmazó

Asix Distribution Kft.
1095 Budapest
Soroksári út 160.


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.