Finish

Finish Green 0% mosogatógép-tabletta

70 db
6 499 Ft 93 Ft/db

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

40+ vásárlónk veszi rendszeresen

Kiflicske Klubtagok számára szóló akció: 4 999 Ft
Származási ország: Lengyelország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

BIOLÓGIAILAG LEBOMLÓ ÖSSZETEVŐKBŐL

Finish Power 0% tabletták csomagolásmentes, biológiailag lebomló, 100%-ban vízben oldódó bevonattal rendelkeznek. Növényi összetevőkkel is 100% Finish Power tisztítási teljesítményt biztosítanak.

Finish Green 0% mosogatógép-tabletta

A Finish Power 0% az All in 1 megoldás az edények mosogatásához. 100% Finish Power tisztítási teljesítmény, ugyanakkor foszfátoktól, illatanyagoktól és tartósítószerektől mentes*. Semmi más, csak a mosogatószer, amely még az odaégett ételt is eltávolítja. Mindez újrahasznosítható csomagolásban. A Powerball erősíti a tisztító hatást, így az első használattól kezdve minden alkalommal élvezheted a tisztítaságot.

* Nem tartalmaz szándékosan hozzáadott tartósítószert.

Ne öblítsd el az edényeid és takaríts meg értékes vizet! Hagyd, hogy a mosogatógépe és a Finish Power 0% All in 1 tabletta megtisztítsa az edényeid a legmakacsabb szennyeződésektől.

  • Növényi összetevőkkel.
  • Csomagolásmentes, biológiailag lebomló, 100%-ban vízben oldódó bevonattal.
  • Több mint 80%-ban biológiailag lebomló összetevőkből áll.
  • Gyorsan feloldódik.
  • Üvegvédelem.
  • Szűrővédelem.
  • Eltávolítja az odaégett ételmaradékot.

Használat

Csak száraz kézzel fogd meg. Ne csomagold ki a tablettát, vízben teljesen feloldódik. Mosogatásonként egy tablettát helyezz a száraz adagoló tartályba. Ne tedd a tablettát az evőeszköztartóba. A legjobb eredmény eléréséhez és a vízfogyasztás csökkentéséhez használd az öko mosogatási programot. Fertőtlenítő tartályokhoz alkalmas.

A márkáról

Senki sem szeret mosogatni. Ezért találták fel a gépi mosogatószereket a mosogatógép-gyártókkal karöltve még 1953-ban. Megszállottan szeretnének a mindennapi életünkkel együtt járó edényeket elmosogatni, ezért folyamatosan újítják, hogy a legjobb gépi mosogatási eredményt érd el minden alkalommal. Ismerd meg a Finish mosogatógép kapszulák erejét! A világ vezető mosogatógép-gyártói a Finish-t ajánlják.

Biztonsági figyelmeztetés

FIGYELEM! Súlyos szemirritációt okoz. Gyermekektől elzárva tartandó. Orvosi tanácsadás esetén tartsd kéznél a termék edényét vagy címkéjét.  SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: Orvosi ellátást kell kérni.

Ne nyeld le. Ha a terméket véletlenül lenyelnéd, sürgősen fordulj orvoshoz. Zárd le a zacskót gondosan. Egészségügyi Toxikológiai Tájékoztató Szolgálat: +36 80 20 11 99

Tárolás

Szobahőmérsékleten tartandó.

Forgalmazó

RB (Hygiene Home) Hungary Kft.
1113 Budapest, Bocskai út 134-146. A épület


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

oxigénalapú fehérítoszerek
foszfonátok
polikarboxilátok
nem ionos felületaktív anyagok
szubtilizin
amiláz

Tápérték: 100 g

Energia kJ/ kCal
Zsír g
amelyből telített zsírsavak g
Szénhidrát g
amelyből cukor g
Fehérje g
g
Élelmi rost g