- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
6 hónapos kor után az anyatej önmagában már nem fedezi a babák megnövekedett energia- és tápanyagszükségleteit. A Milupa Natúr gabonakásák természetes gabonaforrásból, hozzáadott cukor nélkül biztosítják a többletenergiát (természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz).
Az értékes gabonatartalmának és sokrétű felhasználási módjának köszönhetően hozzájárulhatnak a kiegyensúlyozott, vegyes étrend kialakításához, és segíthetnek abban, hogy a babák változatos ízekkel ismerkedhessenek meg.
Használat
Minden étel és ital elkészítése előtt moss kezet, és használj tiszta eszközöket! A pép sűrűségét, és az egyszerre elfogyasztott adag mennyiségét gyermeked életkorától és étvágyától függően fokozatosan növeld! A pépet mindig frissen elkészítve add, és 2 órán belül használd fel, a maradékot pedig dobd ki!
- Mérj ki 200 ml frissen lefejt anyatejet vagy elkészített tápszert!
- Mérj ki 20 g (5 evőkanál) Milupa pépet!
- Add hozzá folyamatos keverés mellett az anyatejet vagy a tápszert! Hagyd állni néhány percig a kívánt állag eléréséig!
A márkáról
A Milupánál már több, mint 90 éve a csecsemők körül forog minden. A cég alapítója és gyermekei mindig azon dolgoztak, hogy kiváló minőségű és tápláló terméket nyújtsanak kisbabák számára. Sikereik talán annak köszönhetőek, hogy a Milupára nem egy cégként, hanem saját gyermekükként tekintettek.
A Milupa története Louis Pauly Emillel (1875-1938) és az ő megfigyelésével kezdődött. Feltűnt neki a kekszgyárban, hogy a dolgozók összegyűjtik a nap végén a kekszdarabkákat, hogy otthon tejpépet készítsenek belőle a gyermekeiknek. Itt jött az ötlete, hogy miért ne készíthetnék helyben a bébiételt?
Tárolás
Szobahőmérsékleten (25°C alatt) tárolandó.
Forgalmazó
Numil Hungary Kft.
1134 Budapest, Váci út 35.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.