Milupa

Milupa Natúr 7-gabonás kása 225 g 8 hónapos kortól

225 g
1 699 Ft 7 551 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

300+ vásárló kedvence

Származási ország: EU,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Milupa Natúr 7-gabonás kása 225 g 8 hónapos kortól

Tegye fel a kezét az a szülő, akinek még soha nem fordult meg a fejében, hogy ez a napi ötszöri etetés mekkora kihívás tud lenni! Csak ülsz a konyhában és azon gondolkodsz, hogy oké, kettő étkezést már megugrottam ma...de mi legyen a maradék hárommal? Pontosan ezért alkottuk meg a Milupa Babagabonákat, melyeket a nap folyamán bármikor, bármelyik étkezés alkalmával segítségül hívhatsz.

Milupa Natúr gabonapépeket kínálhatod önmagukban, dúsíthatod őket gyümölccsel, vagy használhatod őket főzéshez, az ételek sűrítésére. 

0% HOZZÁADOTT CUKOR* 0% SZÍNEZÉK 0% TARTÓSÍTÓSZER 0% ÍZFOKOZÓ**

Használd főzelékek sűrítésére, de elkészíthető ízletes gabonakásaként, Milupa gyümölcspürékkel dúsítva is. Az értékes gabonatartalmának és sokrétű felhasználási módjának köszönhetően hozzájárulhat a kiegyensúlyozott, vegyes étrend kialakításához, és segíthet abban, hogy a babád változatos ízekkel ismerkedhessen meg.

*Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz.

**A vonatkozó jogszabályoknak megfelelően minden csecsemőknek és kisgyermekeknek szánt pép mentes a színezékektől, tartósítószerektől, és ízfokozóktól. 

Használat

Minden étel és ital elkészítése előtt moss kezet, és használj tiszta eszközöket! A pép sűrűségét, és az egyszerre elfogyasztott adag mennyiségét gyermeked életkorától és étvágyától függően fokozatosan növeld! A pépet mindig frissen elkészítve add, és 2 órán belül használd fel, a maradékot pedig dobd ki!

  1. Mérj ki 200 ml frissen lefejt anyatejet vagy elkészített tápszert!
  2. Mérj ki 20 g (5 evőkanál) Milupa pépet!
  3. Add hozzá folyamatos keverés mellett az anyatejet vagy a tápszert! Hagyd állni néhány percig a kívánt állag eléréséig!

A márkáról

A Milupánál már több, mint 90 éve a csecsemők körül forog minden. A cég alapítója és gyermekei mindig azon dolgoztak, hogy kiváló minőségű és tápláló terméket nyújtsanak kisbabák számára. Sikereik talán annak köszönhetőek, hogy a Milupára nem egy cégként, hanem saját gyermekükként tekintettek.

A Milupa története Louis Pauly Emillel (1875-1938) és az ő megfigyelésével kezdődött. Feltűnt neki a kekszgyárban, hogy a dolgozók összegyűjtik a nap végén a kekszdarabkákat, hogy otthon tejpépet készítsenek belőle a gyermekeiknek. Itt jött az ötlete, hogy miért ne készíthetnék helyben a bébiételt?

Tárolás

Szobahőmérsékleten (25°C alatt) tárolandó.

Forgalmazó

Numil Hungary Kft.
1134 Budapest, Váci út 35.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

gabonák
Teljes kiőrlésű búzaliszt88 %
teljes kiőrlésű zabliszt2 %
teljes kiőrlésű rozsliszt2 %
teljes kiőrlésű kölesliszt2 %
Rizsliszt2 %
Hajdinaliszt2 %
teljes kiőrlésű tönkölybúzaliszt2 %
tiamin-mononitrát

Tápérték: 100 g

Energia144 kJ/34 kCal
Zsír0.23 g
amelyből telített zsírsavak0.05 g
Szénhidrát6.3 g
amelyből cukor0.1 g
Fehérje1.14 g
0 g
Élelmi rost1.17 g

Allergének

Glutént tartalmazó gabonafélék
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.