Serena Bio Aszalt Szilva Magozott

200 g
 1 449 Ft 7 245 Ft/kg
Származási ország: Bulgária,

Serena Bio Aszalt Szilva Magozott

Kiváló minőség frissen, tartósítószer nélkül. Természetes módon erősíti az immunrendszert.

Az aszalt gyümölcsök és olajos magvak piaca az egészséges életmód térhódításának köszönhetően lendületesen fejlődik. Az egészséges étrend fontos részét képezik: tele vannak vitaminokkal, ásványi anyagokkal, nyomelemekkel, telítetlen zsírsavakkal, rostanyagokkal.

Miért jók az aszalványok?
Az aszalás - mint természetes tartósítási eljárás - során a friss gyümölcsök víztartalmának jelentős csökkenését érjük el. Bár megfelelő tárolás mellett, adalékanyagok nélkül is hosszú ideig megőrzik ízüket, állagukat és tápértéküket, mégis találunk a boltok polcain kémiai anyagokat (pl. kén-dioxid, szorbinsav) tartalmazó fajtákat. Ezeknek az adalékoknak az előnye, hogy segítenek megőrizni a termék élénk színét és tartósságát, hátrányukként viszont az általuk kiváltott allergiás reakciókat és a B-vitaminok lebontását említhetjük.

Termékinformáció
Fogyasztásra kész.

Termelői információ
A Serena egy bolgár eredetű vállalat, ahol is aszalt gyümölcsök, zöldségek, magvak és fűszerek árusításával foglalkoznak. Fontos számukra, hogy a termékeik mindenféle nemű tartósítószertől, színezőanyagtól mentesek legyenek, és cukor hozzáadása nélkül is ízletesek maradjanak.

Tárolás
Száraz, hűvös, napsugárzástól védett helyen tartandó.

Forgalmazó
Import-Trade Hungary Kft.,
2870 Kisbér,
Széchenyi u. 55.


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.