• Kedves Kiflisek! A kormány átmenetileg árstopot vezetett be egyes alapvető élelmiszerek esetében az alábbiak szerint, december 31-ig meghosszabbítva: www.kifli.hu/targy/arstop

Fruchtbar Pouch Kanál 4 hónap

1 db
 1 490 Ft 1 490 Ft/db
Származási ország: Németország,

A Fruchtbar pouchok csőrére tekerhető kanál, mellyel a hagyományos kanállal etetést segítjük. A FruchtBar puha és ruganyos kanál kiváló minőségű műanyagból készül, mely rendkívül kényelmes mindennapi használatra, hiszen megtanítja a babát kanállal enni. Az evőeszköz nem tartalmaz BPA-t (Bisphenol A), latexet és ftalátokat.

Felhasználható 4 hónapos kor feletti babák számára, valamint ideális utazásra és otthoni használatra egyaránt, ugyanis használata rendkívül egyszerű.

A márkáról

A német FruchtBar-nál a legkiválóbb organikus gyümölcsöket, zöldségeket gabonákat használják fel, hogy ne csak ízletes de egészséges ételeket is készíthessenek. A csecsemők mellett, a változatos ízeknek, és a termékek elérhető árainak köszönhetően egyre nagyobb számban idősebb gyermekek és felnőttek is örömüket lelik a FructhBar BIO termékek fogyasztásában. Egyetlen FruchtBar BIO termék sem tartalmaz hozzáadott cukrot, vagy bármilyen egyéb nem természetes adalékanyagot.

Tárolás

Száraz, napfénytől védett helyen tárolandó.

Forgalmazó

Import-Trade Hungary Kft.
2870 Kisbér, Széchenyi utca 55.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.