Pepo Papa

Pepo Papa natúr héjnélküli tökmag

250 g
1 899 Ft 7 596 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

300+ vásárló kedvence

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Csodálatos tökmag

Nagyon egészséges magféle, telítetlen zsírsavakban és számos vitaminban gazdag. Fogyaszd magában, levesekhez vagy salátákhoz.

Pepo Papa natúr héjnélküli tökmag

Magyarországon termett héjnélküli tökmag, tisztítva, válogatva.

  • A tökmagban lévő olajok antioxidánsainak köszönhetően lassítja az öregedési folyamatokat, gyulladáscsökkentő hatása van.
  • A haj növekedését is elősegítheti.
  • Számtalan vitamin: E, F, B1, B2, B6, A, C, D és nyomelem: foszfát, nátrium, kalcium, magnézium, szelén, vas, cink, réz, mangán található, melynek köszönhetően rendszeres fogyasztás során erősíti az immunrendszert.
  • Telítetlen zsírsavakban és antioxidánsokban is gazdag, ezáltal kiváló védelem a rosszindulatú sejtelváltozások megelőzése érdekében.
  • Segít megelőzni a szív- és érrendszeri megbetegedéseket, a prosztata betegségeket, hozzájárul a keringési rendszer optimális működéséhez

Termékinformáció

Fogyasztásra kész. 

Termelői információ

Az 1996 óta családi vállalkozásként működő Peiba Kft. 1990-ben alakult meg, mely azóta is Nyugat-Európa legnagyobb (belga, német) olajgyártóival működik együtt. A tökmagolaj előállítása mellett étolaj termékeket forgalmaznak, de termékpalettájukban megtalálhatóak ízletes mustárok, ketchupok, majonézek és egyéb szószok is.

Az új gyáregység minden négyzetméterét úgy tervezték, hogy ott a legmodernebb technológia alkalmazására nyíljon lehetőség. Így a legkorszerűbb gépek üzembe állításával, kompromisszumok megkötése nélkül garantálják a legjobb minőséget fogyasztóik számára.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tartandó. 

Forgalmazó

Peiba Kft.
8248 Nemesvámos, Muskátli u. 13.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Héjnélküli tökmag

Tápérték: 100 g

Energia2443 kJ/589 kCal
Zsír44.4 g
amelyből telített zsírsavak7.85 g
Szénhidrát6.7 g
amelyből cukor4.6 g
Fehérje37.1 g
0 g
Élelmi rost5.99 g