chocoMe
chocoMe Entrée Syrah Valrhona 66% étcsokoládé, Brontei pisztácia, Liofilizált feketeribizli, Ibolyaszirmok - kandírozott
110 gHázhoz szállítás akár 90 percen belül
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
chocoMe Entrée Syrah Valrhona 66% étcsokoládé, Brontei pisztácia, Liofilizált feketeribizli, Ibolyaszirmok - kandírozott
Valrhona 66%-os étcsokoládé brontei pisztáciával, kandírozott ibolyaszirommal, liofilizált feketeribizlivel.
Csokoládé és bor - önmagukban is izgalmas ízvilágú gasztronómiai termékek, melyek egyenként is több száz különböző aromakomponenst kínálnak az ízlelőbimbóknak. Mi történik, ha ezeket társítjuk? Olyan csokoládé összeéllításokat készítettek neves borsommelier segítségével, mely összeállítások hasonló ízjegyekkel rendelkeznek, mint az adott típusú bor.
A kóstolásnál érdemes az alábbi sorrendben haladni: először élvezzük a kézzel készült csokoládé egyedi látványát, textúráját és a bor színét, csillogását. Ismerkedjünk meg az ital aromájával, a csokoládé és a feltétek illatával. Kortyoljunk egyet a borból, majd vegyünk a szánkba egy apró kockát az édességből, és adjunk neki néhány másodpercet szétolvadni, mielőtt ismét egy kis korty bort innánk rá.
Syrah bor mellé ajánljuk.
Termékinformáció
Fogyasztásra kész.
Termelői információ
Mészáros Gábor, a chocoMe csokoládé manufaktúra alapítója, tulajdonosa rendkívül elkötelezett a csúcsminőség iránt. Elhatározta, hogy megalkotja azt a saját fejlesztésű, teljesen egyedi ízvilággal rendelkező étcsokoládé receptúrát, ami a chocoMe csokoládék zászlóshajója lesz.
Annak érdekében, hogy minél mélyebb gyökerekből ismerhesse meg a kakaóbabok eredetét és az érzékszervekre gyakorolt hatásának gazdagságát, és elsajátítsa, hogyan kell a legjobb minőségű kakaóbabot termeszteni, a közelmúltban számos kakaóültetvényt látogatott meg és olyan farmereket keresett fel a Karib-térségben, akik rengeteg szaktudással rendelkeznek ezen a téren. A termőterületek feltérképezését, a kakaóbabok és különböző csokoládémasszák kóstolását követően egy kicsi, de annál professzionálisabb, Párizs melletti csokoládélaboratóriumban megalkotta azt az egyedi aromaprofillal rendelkező étcsokoládémassza receptúrát, amely felejthetetlen élményt nyújt minden egyes chocoMe Délice csokoládé fogyasztásakor.
Tárolás
18-20 fokon, száraz, hűvös, napsugárzástól védett helyen tárolandó.
Forgalmazó
chocoMe Kft.
1135 Budapest, Kisgömb utca 23.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Összetevők
Valrhona étcsokoládé 66% |
Kakaómassza |
Kakaóvaj |
Cukor |
Emulgeálószer |
Szójalecitin |
Ízesítőszer |
természetes vanília |
Kandírozott ibolyaszirom |
Cukor |
természetes ibolya virág |
akácgyanta |
Aroma |
természetes színezék |
E120 - Kárminsav, kárminok |
E132 - Indigókármin (Kék élelmiszer-színezék 1, indigókármin) |
bronte-i pisztácia |
liofilizált feketeribizli |
Tápérték: 100 g
Energia | 2200 kJ/530 kCal |
Zsír | 36 g |
amelyből telített zsírsavak | 20 g |
Szénhidrát | 38 g |
amelyből cukor | 35 g |
Fehérje | 7.7 g |
Só | 0.01 g |
Élelmi rost | 11.4 g |
Allergének
Szójabab |
Diófélék |
Nyomokban tartalmazhat: |
Glutént tartalmazó gabonafélék |
Földimogyoró |
Tej |
Szezámmag |