chocoMe

chocoMe Entrée Syrah Valrhona 66% étcsokoládé, Brontei pisztácia, Liofilizált feketeribizli, Ibolyaszirmok - kandírozott

110 g
4 290 Ft 39 000 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

chocoMe Entrée Syrah Valrhona 66% étcsokoládé, Brontei pisztácia, Liofilizált feketeribizli, Ibolyaszirmok - kandírozott

Valrhona 66%-os étcsokoládé brontei pisztáciával, kandírozott ibolyaszirommal, liofilizált feketeribizlivel.

Csokoládé és bor - önmagukban is izgalmas ízvilágú gasztronómiai termékek, melyek egyenként is több száz különböző aromakomponenst kínálnak az ízlelőbimbóknak. Mi történik, ha ezeket társítjuk? Olyan csokoládé összeéllításokat készítettek neves borsommelier segítségével, mely összeállítások hasonló ízjegyekkel rendelkeznek, mint az adott típusú bor.

A kóstolásnál érdemes az alábbi sorrendben haladni: először élvezzük a kézzel készült csokoládé egyedi látványát, textúráját és a bor színét, csillogását. Ismerkedjünk meg az ital aromájával, a csokoládé és a feltétek illatával. Kortyoljunk egyet a borból, majd vegyünk a szánkba egy apró kockát az édességből, és adjunk neki néhány másodpercet szétolvadni, mielőtt ismét egy kis korty bort innánk rá.

Syrah bor mellé ajánljuk.

Termékinformáció

Fogyasztásra kész.

Termelői információ

Mészáros Gábor, a chocoMe csokoládé manufaktúra alapítója, tulajdonosa rendkívül elkötelezett a csúcsminőség iránt. Elhatározta, hogy megalkotja azt a saját fejlesztésű, teljesen egyedi ízvilággal rendelkező étcsokoládé receptúrát, ami a chocoMe csokoládék zászlóshajója lesz.

Annak érdekében, hogy minél mélyebb gyökerekből ismerhesse meg a kakaóbabok eredetét és az érzékszervekre gyakorolt hatásának gazdagságát, és elsajátítsa, hogyan kell a legjobb minőségű kakaóbabot termeszteni, a közelmúltban számos kakaóültetvényt látogatott meg és olyan farmereket keresett fel a Karib-térségben, akik rengeteg szaktudással rendelkeznek ezen a téren. A termőterületek feltérképezését, a kakaóbabok és különböző csokoládémasszák kóstolását követően egy kicsi, de annál professzionálisabb, Párizs melletti csokoládélaboratóriumban megalkotta azt az egyedi aromaprofillal rendelkező étcsokoládémassza receptúrát, amely felejthetetlen élményt nyújt minden egyes chocoMe Délice csokoládé fogyasztásakor.

Tárolás

18-20 fokon, száraz, hűvös, napsugárzástól védett helyen tárolandó.

Forgalmazó

chocoMe Kft.
1135 Budapest, Kisgömb utca 23.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Valrhona étcsokoládé 66%
Kakaómassza
Kakaóvaj
Cukor
Emulgeálószer
Szójalecitin
Ízesítőszer
természetes vanília
Kandírozott ibolyaszirom
Cukor
természetes ibolya virág
akácgyanta
Aroma
természetes színezék
E120 - Kárminsav, kárminok
E132 - Indigókármin (Kék élelmiszer-színezék 1, indigókármin)
bronte-i pisztácia
liofilizált feketeribizli

Tápérték: 100 g

Energia2200 kJ/530 kCal
Zsír36 g
amelyből telített zsírsavak20 g
Szénhidrát38 g
amelyből cukor35 g
Fehérje7.7 g
0.01 g
Élelmi rost11.4 g

Allergének

Szójabab
Diófélék
Nyomokban tartalmazhat:
Glutént tartalmazó gabonafélék
Földimogyoró
Tej
Szezámmag
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.