Tebike

Tebike Kecske ömlesztett sajtkrém

100 g
Termelői
Elfogyott. Várható ma.
Jelezz e-mailben a készlet változásról
Hasonló termékek megjelenítése a kategóriából »
Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Termékleírás

Kecskesajtból készült kenhető ömlesztett sajt. A kecsketej az egyik legegészségesebb tejfajta, a belőle készült ömlesztett sajtkrém pedig nem csak nagyon finom, de könnyebben is emészthető a tehéntejből készült termékeknél. Jól kenhető, félzsíros sajtkrém.

A teljes tejben, sajtban, joghurtban és a kefirben eltérően, de megtalálható az A-, B2-, B11-, és B12- vitamin, a szervezetre gyakorolt jótékony hatása vitathatatlan.

Kecsketejből félkemény valamint három féle ízesítésű (magyaros, fűszeres, natúr) friss sajtot készítenek, valamint kecskegomolyát, kecskekrémsajtot, kecskejoghurtot és kefirt.

Juhtejből pedig félkemény sajtokat, juhtúrót valamint friss juhgomolyát és juhkrémsajtot állítanak elő. 

Tehéntejből 2009-től cégük elkezdte a Lajta és Győr-Moson-Sopron Megyei Csemege (Ilmici) sajtok gyártását is,2010-től ezt kiegészíti a Pálpusztai sajt gyártása is. Ezek a termékek rúzsflórával vannak kezelve. Ezek mellet hagyományos hosszú érlelésű Tehénsajtot, tehén gomolyát is gyártanak üzemükben.

Termelői információ

A közel két évtizedes múltra visszatekintő családi vállalkozás Győr- Ménfőcsanakon található. A tejiparban három generációs szakmai tapasztalattal rendelkezik a család. A név, a feldolgozott tejek jellegét tükrözik: TEBIKE - tehén, birka, kecske. 

Az üzem kiválóságát és magas szakmai színvonalát tükrözi az is, hogy győri Veres Péter Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakgimnázium, Szakiskolával együttműködési megállapodást kötöttek 2010-ben a tanulók gyakorlati képzésére. 2014-ben a Tebike Kft. megkapta a Nyugat-magyarországi Egyetem Mezőgazdaság és Élelmiszertudományi Karának Mintaüzem címét. 

2007 novemberében a Kisalföldi juhsajt és a Kisalföldi kecskesajt elnyerte a Kiváló Magyar Élelmiszer díjat. 2011-től a Lajta, Győr-Moson-Sopron Megyei Csemege (Ilmici) sajt és a Pálpusztai sajt a Hír (Hagyományok Ízek Régiók) védjegy használatát  elnyerte. 2013-ban a Lajta sajt a Nemzetek sajtversenyén első helyezést ért el. A Pálpusztai sajt 2013 szeptemberében megkapta a Kiváló Magyar Élelmiszer díjat, valamint 2016-ban a Nemzetközi Szakmai zsűri értékelése alapján II. helyezést ért el. 2020 májusában nagy büszkeségükre a Tebike által gyártott Győr-Moson-Sopron Megyei Csemege (Ilmici) sajt elnyerte az Oltalom Alatt Álló Földrajzi Jelzést, Magyarországon gyártott sajtok közül ez az első ami megkapta ezt a díjat.

Tárolás

Hűtve tárolandó, 2-15°C között.

Gyártó

Tebike Kft. 
9012, Győr, Csanaki út 15


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 45 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 10 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.

Tápérték: 100 g

Energia1131 kJ/273 kCal
Zsír25 g
amelyből telített zsírsavak15.5 g
Szénhidrát0.6 g
amelyből cukor0.6 g
Fehérje12.3 g
1.3 g
Élelmi rost0 g

Allergének

Tej
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.