Kastélyosdombói

Kastélyosdombói Sajtműhely Fokhagymás Krémsajt

125 g

ÁTLAGOS FRISSESSÉG 9 NAPIG

Termelői
Elfogyott. Várható cs.
Jelezz e-mailben a készlet változásról
Hasonló termékek megjelenítése a kategóriából »
Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Fokhagymás fűszerkéreggel ízesített krémsajt tehéntejből. Ez a fokhagymás prémium minőségű krémsajt szabadtartású tehenek tejéből készült. Hidegtálak, sajttálak méltó kísérője.


A gyártó lágy sajtalvadékot kisméretű lágysajt formákba tölti, kicsepegteti belőle a savót, majd 1-2 napig tovább szikkasztja, hogy a sajt felülete leszáradjon. Ezután egyesével tartósítószermentes fűszerkeverékbe forgatja, azonnal zsugorfóliába csomagolja, majd 1-2 napig még hűtőkamrában tárolja, hogy a fűszer a sajt belsejét is átjárja.

Tálalási javaslat

Sajttálakhoz, hidegtálakhoz, szendvicsekbe és salátákba egyaránt jó választás. A fűszerezés miatt gyümölcs ízű, könnyed fehérborral vagy roséval társítsuk.

sajtmuhely.hu

A Kastélyosdombói Sajtműhely története az évszázados hagyomány, a 21. századi technológia és a valódi társadalmi szerepvállalás kivételes találkozása. A 300 fős Somogy-megyei falucskában található egykori Erdődy kastély gazdaságát az Ökumenikus Segélyszervezet 2013-ban keltette életre: egyedülálló programot hirdetett lakhatásukat elvesztett családok számára, akik a kastély újraéledő gazdaságában tanulva és dolgozva kezdhetnek új, önálló életet. A Kastélyosdombói Sajtműhely kicsi, ám a legmodernebb technológiával felszerelt üzem, ahol nem tömegtermelés folyik: kis mennyiségben előállított, prémium minőségű kézműves tejtermékeket készítenek.

Tárolás

Hűtve tárolandó

Forgalmazó

Supp.li Kft.
5000 Szolnok, Hild Viktor utca 5. 6. em. 51.


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 9 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 6 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.

Összetevők

Tej
Fokhagymás fűszerkeverék
fokhagymapehely
Bors
Petrezselyem

Tápérték: 100 g

Energia kJ/ kCal
Zsír g
amelyből telített zsírsavak g
Szénhidrát g
amelyből cukor g
Fehérje g
g
Élelmi rost g