Vörös homár

Egész Branzino (Farkassügér)

kb 420 g

ÁTLAGOS FRISSESSÉG 6 NAPIG

kb

 2 539 Ft 5 999 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

700+ vásárló kedvence

Származási ország: Törökország,

Termékleírás

A mediterrán konyha klasszikus hala az Adriáról. Élvezd a fenntartható tenyészetből származó friss tengeri süllőt.

Hófehér húsú, ízletes hal. A mediterrán konyha egyik kedvence. Fejjel, belsőség nélkül, 300-400 grammos méretekben kínáljuk. Szálka csak a gerincoszlopban és az uszonyok testi csatlakozásánál található. Kerti grillezéshez kitűnő de sütőben is könnyedén elkészíthető.

Termelői információ

A SeaFood Hungary Kft. évek óta a tengeri hal forgalmazás és a tengeri hal népszerűsítés kiemelkedő hazai szereplője. Szerepét és fontosságát mi sem mutatja jobban, minthogy Európa legjelentősebb tengeri hal tenyésztői Norvégiától Spanyolországig a SeaFood Hungary-t választották termékeik forgalmazójának. A Budaörsön található feldolgozó üzembe hetente két alkalommal érkezik friss áru három irányból is, így garantált a frissesség minden termékük esetében. Fejlett feldolgozási és csomagolási technikánknak köszönhetően termékeik hosszan frissek maradnak és teljesen konyhakészek.

Figyelem!

Hisztamin-intolerancia esetén javasolt körültekintően fogyasztani vagy kerülni ezeket a termékeket. Egyeztessen szakorvosával vagy dietetikusával az Önnek megfelelő diéta és fogyasztandó termékek kiválasztásában.

Tárolás

Hűtve tárolandó!
A termék fagyasztásra nem alkalmas!

Forgalmazó

SeaFood Hungary Kft.
2040 Budaörs, Károly Király utca 145.


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 6 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 1 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.