Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Rendelj havi 4x minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
-6 %

Kecskeméti Szilva

500 g
Akció vége: 31. 7.
469 Ft 938 Ft/kg499 Ft
Származási ország: Magyarország,

A közepes méretű, hosszúkás lila gyümölcs fogyasztása igen jótékony, mivel telített zsírokat nem tartalmaz. Ezzel szemben számos vitamint rejt magában. Az elkészítése is változatos lehet, teheted gyümölcssalátába vagy készíthetsz belőle dzsemet így a süteményeket is feldobja. Ha pedig valamilyen igazán édes dologra vágysz akkor aszalt formájában egy-két szem kíváló megoldás.

Termelő információ

A szilvát Bács-Zöldért Zrt. termeli. Amely több mint 65 éve kereskedelmi és szolgáltató vállalat, saját és integrált zöldség-gyümölcs termesztéssel. Hagyományos kertészeti ismereteket kombinálják a legmodernebb mezőgazdaság tudományi eredményekkel, így értékes és minőségi frissáru készül. A céljuk, hogy a fogyasztókhoz kedvező áron, magas minőségű friss zöldséget és gyümölcsöt tudjanak eljuttatni.

Felhasználás

Az elkészítése is változatos lehet, teheted gyümölcssalátába vagy készíthetsz belőle dzsemet így a süteményeket is feldobja. Ha pedig valamilyen igazán édes dologra vágysz akkor aszalt formájában egy-két szem kíváló megoldás.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen 5-8 °C között tárolandó.

Forgalmazó

Bács-Zöldért zrt. 6000
Kecskemét, Borbás tanya 10


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.