Dab

DAB világos sör 5%

500 ml
Ez a termék csak 18 éven felülieknek ajánlott.
729 Ft 1 458 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

200+ vásárló kedvence

Ez a termék csak 18 éven felülieknek ajánlott.Az áru átvételekor ellenőrizzük az életkorod.
Származási ország: Németország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

DAB világos sör 5%-os alkoholtartalommal

A DAB az alsóerjesztésű, világos aranyszínű, testes lager típusú sörök megtestesítője. Harmonikusan kiegyensúlyozott, friss és könnyen iható sör, megnyerő komló és maláta jegyekkel. Szépen lekerekített ízvilág selymes sima textúrával. DAB a híres “dortmundi sörstílus” nagykövete, amelyet az 1516-os német sör tisztasági törvénynek megfelelően főznek. Csak tiszta és természetes alapanyagokat használva a DAB továbbra is Dortmundban készül az eredeti recept szerint.

Termékinformáció

Hűtve fogyasztandó.

Termelői információ

A DAB Németország emblematikus sörei közé tartozik, a világon szinte mindenütt ismerősen csengőnév. A válalat székhelye Dortmund, amely Európa legnagyobb sörgyártó városává nőtte ki magát. Ez talán annak a történelmi múltnak is köszönhető, hogy 1293-ban a Hansa város minden szabad polgára királyi jóváhagyást kapott a sörfőzésre és ennek megfelelően sokkal több sört készítettek Dortmundban, mint amennyire helyben szükség volt. A virágzó sörfőzési kultúra egy saját sörtípust is létrehozott,- a dortmundit, amelynek a legnagyobb és legismertebb sörgyártója a DAB.

A vállalat alapítása 1868-ra nyúlik vissza. Természetesen a világháborúk a sörgyárat sem kímélték, így többször is újjáépítették modernizálták, azonban a legfontosabb dolog, a DAB felsőprémium minősége változatlanul megmaradt. 2012-ben a megújulás szokatlan módján választották, és szinte teljes egészében visszatértek az eredeti dizájnhoz és címkéhez.

Tárolás

Hűvös, napfénytől védett helyen tárolandó.

 

Biztonsági figyelmeztetés

Gyermekek elől elzárva tárolandó.

Forgalmazó

Liquid Gold Kft
1117 Budapest,
Hunyadi János út 1.


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

víz
Árpamaláta
Komló
komlókivonat

Tápérték: 100 ml

Energia185 kJ/44 kCal
Zsír0 g
amelyből telített zsírsavak0 g
Szénhidrát2.6 g
amelyből cukor0.4 g
Fehérje0.6 g
0 g
Élelmi rost0 g