Crimson Snow alma, lédig

kb. 280 g
Prémium minőség

kb

 364 Ft 1 299 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

200+ vásárlónk veszi rendszeresen

Kategóriák:
Származási ország: Olaszország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Crimson Snow alma Észak-Tirolból, lédig

Crimson Snow® bordó, ropogós, frissítő, egzotikus. Egyszerűen különleges! Angol szó; jelentése: „karmazsinvörös”. Intenzív bordós-vöröses szín, a fák minden gyümölcse gyönyörű színben pompázik. Fehér gyümölcshús, lassú oxidáció. Egyedülálló ízélmény, az édes és a savanykás harmóniája, egzotikus jegyekkel, ropogós, lédús és modern.

*A kép illusztráció.

Érdekessége

Az egész világon ismert, egyik legnépszerűbb gyümölcs, amely jó alkalmazkodóképessége lévén, szinte minden égöv alatt megterem. Az almát már a rómaiak is fogyasztották, a mai választékbővülés azonban a XX. században alakult ki keresztezéssel és nemesítéssel: ma több mint 7000 fajtája létezik.

Felhasználás

Nyers formában kíváló nassolnivaló legyen szó tízórairól vagy uzsonnáról. Dzsúzt illetve turmixot is készíthetsz belőle. Édes sütemények mellé is tökéletes választás, ha házias ízeket próbálnál egy almáspite mindig jó választás.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen 5-8 °C között tárolandó.

Termelői információ
A kezdetek óta Dél-Tirolban termelnek almát. Néhány éve pedig innovatív fajtákat és termékeket termesztenek Velence mellett Eracleában, egy 125 hektáros területen: sárga Kiwi Dorì®, piros pép almafajták, Crimson Snow ®, Isaaq ®, Pink Lady ®, valamint a legfontosabb almafajták legújabb színes klónjai. 

Dél-Tirolban a legmodernebb almafajtákat állítják elő modern módszerekkel. Nemzedékek óta vezetik cégeiket Lanában és Prissianoban. Lanai farmuk nyaralóapartmanokat is kínál a Weinsepphof Residence Appartementsban.

Forgalmazó

Kifli.hu Shop Kft.
1106 Budapest, Jászberényi út 45.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.