
Calvo
CALVO Tonhal paradicsomos szószban (2* 80g)
160 gHázhoz szállítás akár 90 percen belül
Élvezd az akár 15 perces időablakon belüli kiszállítást. Az egyes tételektől az igazán nehéz ládákig. Mosollyal együtt :)
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
CALVO Tonhal paradicsomos szószban
Minőségi Calvo tonhal paradicsomos szószban, egészben. Igazi délies könnyed csemege. A nagyon finom tonhal egészséges étel, minimális kalóriával. Gazdag omega-3 és 6 zsírsavakban, valamint a testnek előnyös foszfor, kálium és magnéziumban.
Terméinformáció
Ideális könnyű ételekhez és zöldségsalátákhoz.
Termelői információ
A Calvo márka története a galíciai Carballo városban kezdődött, ahol 1940-ben Luis Calvo Sanz egy kis élelmiszerboltot alapított. Idővel Spanyolország konzerviparának minőségi és hagyományos jelképe lett.
A családi vállalkozás fenntartása érdekében Luis Calvo Sanz úgy döntött, hogy az innováció útjára lép. 1956-ban létrehozott egy forradalmi gépet, amely percenként 36 konzerv tonhal készítésére képes. A mérföldkő egy három dobozos tonhalcsomagolás volt 1986-ban, amellyel a Calvo nagy sikerrel járt Európában.
Tárolás
Száraz helyen. A felnyitás után hűtőszekrényben tárolandó és 24 órán belül felhasználható.
Forgalmazó
Medist Hungary Kft.
1044 Budapest, Almakerék u. 6.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Összetevők
tonhal | 65 % |
katsuwonus pelamis | |
paradicsomszósz | 33.5 % |
Paradicsom | 19 % |
napraforgóolaj | |
Cukor | |
Módosított kukoricakeményítő | |
színezőanyag | |
E160c - Paprika-kivonat, Kapszantin, Kapszorubin | |
természetes fokhagyma aroma | |
Természetes vöröshagyma aroma | |
Étkezési só | 1.5 % |
Tápérték: 100 g
Energia | 786 kJ/186 kCal |
Zsír | 11 g |
amelyből telített zsírsavak | 1.8 g |
Szénhidrát | 3 g |
amelyből cukor | 1.6 g |
Fehérje | 18 g |
Só | 1.1 g |
Élelmi rost | 0 g |
Allergének
Hal |