Milsy

Milsy Korbácska Trió Füstölt Sajt

60 g

ÁTLAGOS FRISSESSÉG 12 NAPIG

 889 Ft 14 817 Ft/kg
Származási ország: Szlovákia,

Termékleírás

Milsy korbácska trió gőzölt és fütölt szlovák sajtkülönlegesség. A Milsy az olasz mozzarella sajtok kategóriájában a párolt, nem pácolt sajtok közé tartozik.

Finoman sós, jellegzetes ízű sajt, amelynek darabolása és formázása hagyományos módon történik. Közvetlen fogyasztásra alkalmas, a legjobb szobahőmérsékleten élvezni az ízletes tejes ízt és textúrát.

Kitűnő akár olasz ételek mellé fehér borral, például a Walnut Riesling finom rétvirág illatával, vagy a Müller Thurgau finom szerecsendiós zamatával kiegészítve.

Termelői információ

A Milsy egy tejtermékeket gyártó szlovák vállalat, amely gazdag hagyományokkal és több mint 60 év tapasztalatával rendelkezik. Kínálatukban friss tejtermékeket, párolt füstölt és nem füstölt sajtokat, valmint különböző ízű kenőket találunk.

Tárolás

+2 és +8°C között tárolandó!

Forgalmazó

Import-Trade Hungary Kft.
2870 Kisbér, Széchenyi utca 55.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 12 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 6 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.