Felix ketchup

Felix Ketchup "hozzáadott cukor nélkül"

435 g
1 199 Ft 2 756 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

100+ vásárlónk veszi rendszeresen

Kategóriák:
Származási ország: Ausztria,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Felix Ketchup "hozzáadott cukor nélkül"

A FELIX ketchup már sok-sok éve bizonyít különösen jó ízével és kiemelkedő minőségével. A FELIX minden alkalomhoz a megfelelő ketchupot kínálja: mely lehet napérlelte paradicsomokból készült csemege, pokolian tüzes a különösen csípős ízek kedvelőinek, lehet hozzáadott cukor nélküli vagy Steviaval készült a vonalaikra vigyázóknak vagy akár bio ketchup is.
Próbáld ki Te is ezt a sokszínű kínálatot és válaszd ki személyes kedvenced! A FELIX ketchup mindig jó döntés, mert természetes, tartósítószer- és színezékmentes!

Teljes ketchup-élvezet 60% -kal kevesebb kalóriával - ez a FELIX ketchup hozzáadott cukor nélküli változata. Próbáld ki, és kóstold meg, hogy érzed-e a különbséget.

Termékinformáció

Keverj hozzá tejfölt vagy a crème fraîche-t és apróra vágott hagymát. Fűszerezd sóval és borssal, és ha akarod, fokhagymát vagy chili-t is adhatsz hozzá. Tökéletesen illeszkedik grillezett húshoz, kolbászhoz vagy hamburgerhez.

Termelői információ

A FELIX Austria 60 éve Ausztria egyik legrangosabb és legnépszerűbb élelmiszer-előállítója. Az évek során sikeresen alakították ki piaci előnyüket versenytársaikkal szemben. Termékeiket Ausztriában és Európa több mint 20 országában értékesítik. A legmagasabb higiéniai normák, a termékbiztonság és az alapanyagok nyomonkövethetősége önmagában is a FELIX Ausztriára vonatkozik. Magas színvonalú szabványukat az IFS tanúsítvány is igazolja.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen. Felbontást követően hűtőszekrényben.

Forgalmazó

Maresi Foodbroker Kft.
1118 Budapest, Homonna utca 2.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Paradicsom
Módosított keményítő
Étkezési só
Étkezési sav
E260 - Ecetsav
E270 - Tejsav
E330 - Citromsav
céklalé sűrítmény
Fűszerek
fűszerkivonatok
Édesítőszer
E955 - Szukralóz

Tápérték: 100 g

Energia170 kJ/40 kCal
Zsír0.5 g
amelyből telített zsírsavak0.1 g
Szénhidrát8 g
amelyből cukor4 g
Fehérje1.1 g
2.8 g
Élelmi rost0 g