Haas

Haas Borkén tégelyes

100 g
Újdonság
999 Ft 9 990 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

20+ vásárló kedvence

Származási ország: EU,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

A borkén borok kénezésére, savanyúságok, gyümölcslevek, befőttek tartósítására alkalmas.

Leírás

Borkén étkezési célra.

Termékinformáció

Adagolás hl-enként borok fejtése esetén:

  • Gyenge kénezés:10g
  • Közepes kénezés: 20 g
  • Erős kénezés: 30 g

Adagolás hl-enként szüret idején:

  • Egészséges édes musthoz: 10 g
  • Vörös törkölymust, héjon erjesztés előtt: 20 g
  • Friss must egyhetes szállításához hűvös időben: 40 g

Adagolás 5 literenként zöldségek, gyümölcsök tartósítása esetén: 1-3 g
Adagolás 10 literenlént gyümölcslevek tartósítása esetén: 1 g

Felhasználási javaslat

Az előírás szerint adagolt haas Classic Borként kevés mustban vagy borban teljesen feloldjuk, majd az így kapott keveréket a kénezendő borban vagy mustban elkeverjük. Savanyúságok, gyümölcslevek tartósítása esetén a Haas Classic borként az ecetes vagy cukros lében oldjuk fel. Savanyúságok tartósítása esetén a szulfittartalom a 300 mg/kg-ot nem haladhatja meg. A Haas Classic Borkén túladagolása szükségtelen.

Termelői információ

Az Ed.Haas Hungaria Kft. 1915 óta kompetens a sütési és főzési segédanyagok, konyhai portermékek előállításában. A hagyományos, klasszikus konyhai segédanyagok mellett termékpalettájukat folyamatosan új és különleges termékekkel gazdagítják, melyek segítségével időt és energiát takaríthatsz meg a konyhában, és percek alatt készíthetsz valami finomságot, a Haas Natural termékeikkel pedig nagyon könnyedén ízletes gluténmentes finomságokat is. 

A Haas Natural termékeiken megjelenik a nemzetközi, jól ismert, gluténmentes termékeket jelölő védjegy, mely egyedi regisztrációs számot is tartalmaz, ad egy plusz garanciát a fogyasztóknak, hogy ezek a termékek ellenőrzöttek, megfelelnek az érvényes jogszabályoknak és az AOECS Szabványának, azaz az Európai Lisztérzékeny Egyesületek Szövetsége által meghatározott szigorú követelményeknek.

A Haas fejlesztési törekvéseire és jó hírnevére mindig pozitív visszajelzés a Superbrands díj elnyerése. Ezért is érdemes megemlíteni, hogy a független szakemberekből álló Superbrands Magyarország Szakértői Bizottsága a Haas márkát 2018-ban 9. alkalommal is érdemesnek találta a védjegy viselésére.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tárolandó.

Biztonsági figyelmeztetés

A készítmény szem és bőrizgató hatású, irritálja a légutakat. Melegítés vagy savval történő kölcsönhatás esetén kén-dioxid szabadul fel, amely jellegzetesen kellemetlen illatú. Gyermek elől elzárandó!

Forgalmazó

Ed. HAAS Hungaria Kft.
9024 Győr, Táncsics Mihály utca 19.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Allergének

Kén-dioxid és az SO2-ben kifejezett szulfitok
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.