Haas

Haas Citromsav

250 g
Újdonság
999 Ft 3 996 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

100+ vásárló kedvence

Származási ország: EU,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

  • Ajánlott lekvárok,befőttek, szörpök készítéséhez. Használatával a a gyümölcs üde színe megőrizhető. 
  • Felhasználható citromlé helyett limonádékhoz, salátákhoz.
  • Alkalmas fürdőszobai és konyhai felületek, különféle háztartási kisgépek, pl. kávéfőző, vízforraló vízkőmentesítésére.

Leírás

Étkezési citromsav.

Termékinformáció

1 teáskanál (kb. 5 g) citromsav kb. 2 nagyobbcitrom levének savanyúságával azonos.

Befőzési útmutató

Nagyon fontos, hogy először a gyümölcsöt főzd össze a zselésítőszerrel, és csak ezután add hozzá a cukrot!

Vízkőtelenítésnél felhasználása: fél liter vízhez adj 1 evőkanálnyi citromsavat, ezzel töröld át a vízköves felületeket, majd jól öblítsd le és töröld szárazra, illetve főzd át vele a készüléket, majd utána tiszta vízzel is ismételd meg még legalább kétszer ezt a folyamatot. Kérjük, mindenképp vedd figyelembe a háztartási gép, tisztítandó felületek gyártójának utasításait.

Termelői információ

Az Ed.Haas Hungaria Kft. 1915 óta kompetens a sütési és főzési segédanyagok, konyhai portermékek előállításában. A hagyományos, klasszikus konyhai segédanyagok mellett termékpalettájukat folyamatosan új és különleges termékekkel gazdagítják, melyek segítségével időt és energiát takaríthatsz meg a konyhában, és percek alatt készíthetsz valami finomságot, a Haas Natural termékeikkel pedig nagyon könnyedén ízletes gluténmentes finomságokat is. 

A Haas Natural termékeiken megjelenik a nemzetközi, jól ismert, gluténmentes termékeket jelölő védjegy, mely egyedi regisztrációs számot is tartalmaz, ad egy plusz garanciát a fogyasztóknak, hogy ezek a termékek ellenőrzöttek, megfelelnek az érvényes jogszabályoknak és az AOECS Szabványának, azaz az Európai Lisztérzékeny Egyesületek Szövetsége által meghatározott szigorú követelményeknek.

A Haas fejlesztési törekvéseire és jó hírnevére mindig pozitív visszajelzés a Superbrands díj elnyerése. Ezért is érdemes megemlíteni, hogy a független szakemberekből álló Superbrands Magyarország Szakértői Bizottsága a Haas márkát 2018-ban 9. alkalommal is érdemesnek találta a védjegy viselésére.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tárolandó.

Forgalmazó

Ed. HAAS Hungaria Kft.
9024 Győr, Táncsics Mihály utca 19.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Étkezési sav
E330 - Citromsav

Allergének

Nyomokban tartalmazhat:
Glutént tartalmazó gabonafélék
Tej
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.