• Kredit jóváírás a fiókodban!

    Rendelj ma (akár szombati átvétellel), és amennyiben fizettél szállítási díjat, kreditben jóváírjuk a fiókodban február 6-án. A kreditek 7 napig lesznek érvényesek.

Pafino Piskóta

100 g
 309 Ft 3 090 Ft/kg
Származási ország: Szlovákia,

A piskóta édesség eredete a 14. századig vezethető vissza, amikor először készítették a savoyai uralkodó udvarában a francia király látogatásának alkalmából. A babapiskótát gyakran használják alapanyagként különféle édességekhez, desszertekhez, amellett, hogy önállóan is fogyasztható. Számos különböző sütemény alapja a babapiskóta, ebből készülnek az olasz tiramisu sütemény és a charlotte desszertfélék is.

A piskóta világszerte népszerű, Európából származó sütemény, mely tojásból, lisztből és cukorból készül, könnyű tésztájú, melynek ruganyos, könnyed állagát a felvert tojásfehérje biztosítja. Bár eredetileg búzalisztből készül, ételérzékenyek alternatív lisztekből is elkészíthetik, például zabpehelylisztből.

Tárolás

Max. 18 °C-on tárolandó!

Forgalmazó

I.D.C.Holding a.s.
Trnavská cesta 946/14, 926 01 Sereď, Szlovákia
 


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi
A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 60 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.