Nektarin, lédig

kb 250 g
Újdonság

kb

 688 Ft 2 699 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

50+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Dél-Afrika,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Nagyon finom, édes és lédús sárga húsú nektarin. A bőre sima, sárga, piros pírral. Nagy méretű , kemény gyümölcs,  Könnyedén felezheted és élvezheted anélkül, hogy a közepén lévő magra gondolnál. Bár édesen fanyar, a sima textúrája miatt minden falat édesebbnek tűnik, mint amilyen. Ez a nektarin egy pillanatra a szádban marad, mielőtt elolvadna.  Krémbe vagy fagylaltra szeletelve is mámorító. Ne feledd, hogy a nektarin  legjobb kiválasztásának módja, szagold meg, majd finoman nyomd össze . A kézből fogyasztható nektarin illatos lesz és nem túl kemény. 

*A kép illusztráció.

Érdekessége

Nagy mennyiségben tartalmaz káliumot, A-vitamint, valamint kalciumot, magnéziumot, szelént, boron-t, B és C-vitamint és még számos ásványi anyagot. 

Felhasználás

Elsősorban friss fogyasztásra alkalmas, érési idejében a legjobb tulajdonságokkal rendelkező fajta. A friss készítményeken kívül a nektarin az őszibarack helyettesítésére is használható a receptekben, valamint pürésíthető és főzhető mártások, kompótok, zselék, lekvárok és szirupok készítéséhez. 

Tárolás
Hűtve, 4°C-on tárolandó.

Forgalmazó
Kifli.hu Shop Korlátolt Felelősségű Társaság
1106 Budapest, Jászberényi út 45.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.