Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Termékleírás

Ultramagas hőmérsékleten hőkezelt (UHT), homogénezett, laktózmentes, félzsíros kávés tej. A Mizo ízesített tejitalai igencsak népszerűek a gyermekek és a felnőttek körében. A sokféle ízben elérhető italokat praktikus kiszerelésekben kínáljuk.

Idén ősszel ismét festmények ölelik körül a Mizo kávékat. A tavalyi projekt folytatásaként visszatér a Mizo Art Coffee. A Szépművészeti Múzeum és Magyar Nemzeti Galéria együttműködésével idén két különböző apropója lesz a dobozokon megvalósuló tárlatnak. A festmények zöme Szinyei Merse Pál életművéhez kapcsolódik és az MNG biztosította az alkotásokat.

A Szépművészeti Múzeum jóvoltából az európai rajzművészet és sokszorosított grafika történetét a kezdetektől napjainkig felölelő Grafikai Gyűjteményben található számos kiemelkedő remekmű kerülhetett fel a Mizo termékek csomagolásaira.

Termelői információ

A tejimádók partnereként a Mizo szeretné Neked is megmutatni, hogy milyen egészségesek és finomak tejtermékeik. Közel 1000 fővel dolgoznak azon, hogy kihozzák a tejből mindazt, ami benne rejlik. Ha ízletes joghurtra, vajra, túróra, sajtra, tejre, tejfölre, kefirre, tejszínre, esetleg valami különleges tejdesszertre vágysz, a Mizo a jó választás. A gyártó folyamatosan bővíti portfólióját, hiszen azt szeretné, hogy mindenki tejes életet élhessen. A több évtizedes tapasztalat, szakemberek felkészültsége és az általuk használt modern technológiák kezeskednek azért, hogy minél változatosabb formában és minél jobb minőségben fogyaszthasd kedvenc tejtermékeidet, akár laktózmentes változatban is.

Tárolás

A termék felbontás nélkül szobahőmérsékleten is megőrzi minőségét. Felbontás után hűtve tárolva 3 napig fogyasztható.

Forgalmazó

SOLE-MIZO ZRT
6728 Szeged, Budapesti út 6.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 53 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 30 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.

Összetevők

Tej
Cukor
azonnal oldódó kávé0.5 %
Színezék
E150 - Karamell
Aroma
Savanyúságot szabályozó anyag
E339 - Nátrium-foszfátok
Stabilizátorok
E407 - Karragén
gellángumi
laktázenzim2.8 %
kávé
arabica100 %

Tápérték: 100 g

Energia292 kJ/69 kCal
Zsír2.8 g
amelyből telített zsírsavak1.9 g
Szénhidrát8.2 g
amelyből cukor8.2 g
Fehérje2.8 g
0.1 g
Élelmi rost g

Allergének

Tej
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.