HohesC

hohes C narancs-mangó direkt préselt gyümölcslé

0,75 l
1 549 Ft 2 065 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

50+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: EU-n kívül,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

A narancs és mangó zamatos leve direkt módon préselve még intenzívebb és teljesebb gyümölcsélményt nyújt, ráadásul az íze és a gyümölcstartalma mellett szuper vitaminforrás is. 

  • 100% gyümölcstartalommal.
  • 78% narancslé, 20% mangó püré, 2% acerola püréből készült.
  • A többi hohes C termékre jellemző garantált C-vitamin-tartalom természetesen ananászos újdonságunkra is érvényes: már egy pohárnyi, azaz 3 dl-nyi mennyiség gondoskodik a felnőttek napi C-vitamin-igényéről.
  • A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, a változatos, kiegyensúlyozott táplálkozás és az egészséges életmód mellett.

Termelői információ

Amikor 1958-ban Németországban a polcokra került az első hohes C, igazi újdonságnak számított, hiszen addig csak otthon facsart narancslé létezett és nem lehetett kész narancslevet kapni a boltokban. Hazánkban 1993 óta van jelen a hohes C, amely több, mint két évtizede egyet jelent a 100 %-os gyümölcslével.
Kezdetben a sima és gyümölcshúsos Narancs, valamint a Multivitamin ízekkel vált népszerűvé, majd 1998-ban a Kalciumos narancs és az Alma-acerola termékekkel bővült a kínálat. Mára pedig már összesen 11 féle hohes C és 3 féle kiszerelés közül választhatsz, ha ízletes 100%-os gyümölcslére vágysz, és egyben természetes módon szeretnél gondoskodni a megfelelő mennyiségű C-vitamin beviteledről.

Használat

Fogyasztás előtt felrázandó.Felbontás után hűtve tárolandó és 3-4 napon belül elfogyasztandó.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tárolandó.

Forgalmazó

Sió-Eckes Kft
8600. Siófok,
Május 1 u. 61.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.