Gillette Venus

Venus Extra Smooth Sensitive Pótfej

4 db
12 839 Ft 3 210 Ft/db

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

90+ vásárló kedvence

Kategóriák:
Származási ország: Lengyelország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Venus Extra Smooth Sensitive Pótfej

A Gillette Venus borotvapengéket a női test vonalaihoz terveztük. A Gillette Venus Deluxe Smooth Sensitive női borotva kiváló védelmet nyújt az érzékeny bőr számára. A borotvabetét 5 pengével rendelkezik a hosszan tartó, bársonyosan sima bőr élményéért, a SkinElixir krémezőcsík pedig a síkosító megfelelő adagolásával gondoskodik a bőr védelméről. Bármely Venus borotvabetét felhelyezhető a Gillette Venus markolatokra (a Gillette Simply Venus és az intim szőrzet borotválására készült Gillette Venus kivételével).

  • BOROTVABETÉTEK: 4 Deluxe Smooth női borotvabetétek, mindegyik akár egy hónapig is kitart (heti kétszeri borotválás esetén)
  • HOSSZAN TARTÓ SIMASÁG: Minden egyes borotvabetét 5 pengével és SkinElixir* krémezőcsíkkal rendelkezik, így a hosszan tartó, rendkívül sima bőr élményét nyújtja, akár 0% irritációval** (*a könnyed siklásért / **amerikai fogyasztói tanulmány, 2018. február)
  • BŐRVÉDELEM: A borotva víz hatására aktiválódó hidratáló krémezőcsíkja akár 10-szer*** több síkosító hatást eredményez, így óvja a bőrt az apró sebekkel, vágásokkal és irritációval szemben (***a Simply 3 Sensitive borotvához képest)
  • GYENGÉDEN HATÉKONY: A borotva gyémántszerű bevonattal ellátott pengéi minden lehúzás alkalmával puha és könnyed pengesiklást tesznek lehetővé az akár 100%-ig sima bőrért.
  • Helyesen borotválkozz, ne pedig gyakran
  • Bármely Gillette Venus borotvabetét felhelyezhető a Gillette Venus markolatokra (a Gillette Simply Venus és az intim szőrzet borotválására készült Gillette Venus kivételével)

Tárolás

Szobahőmérsékleten tartandó.

Forgalmazó

P&G Hungary Kkt
1082 Budapest Kisfaludy Street 38 Hungary


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

peg-115m
peg-7m
peg-100
silica
Methyl Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate
citric acid
pentaerythrityl tetra-di-t-butyl hydroxyhydrocinnamate
aloe barbadensis leaf juice
Tris(Di-T-Butyl)Phosphite
bht