Landgold

Landgold BIO Tojás

6 db

ÁTLAGOS FRISSESSÉG 12 NAPIG

BIOMents meg 962 Ft-ért
1 249 Ft 208 Ft/db

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

100+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Ausztria,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Termékleírás

A Landgold BIO Tojás kiváló minőségű, organikus gazdálkodásból származó tojásokat kínál, amelyek szigorúan ellenőrzött körülmények között termelődnek. Ezek a tojások olyan tyúkoktól származnak, amelyeket szabadon tartanak, és természetes, GMO-mentes takarmánnyal etetnek, így biztosítva a tojások gazdag ízét és magas tápértékét. A Landgold BIO Tojás ideális választás mindazok számára, akik egészséges, környezetbarát és fenntartható forrásból származó élelmiszereket keresnek, legyen szó sütésről, főzésről, vagy reggeli étkezésekről.

Termelői információ

A Landgold Fresh GmbH. 100%-ban a Bindl-Stadler család tulajdonában van. A család több mint 30 éve dolgozik tojással, illetve tojástermékekkel.
Székhelyünk kedvező földrajzi fekvése (A1/ A9-es autópályák közelsége), valamint az optimális logisztikánk biztosítja, hogy osztrák ügyfeleink 90%-át egy napon belül ki tudjuk szolgálni. Alapelvünk, hogy regionális, nemzetközi, friss termékeinket kedvező áron, megfelelő időben a megfelelő helyre ki tudjuk szállítani. Elégedett ügyfeleink: jól ismert belföldi és külföldi pékségek, frissáru-szolgáltatók, éttermek és szállodák. Összes bevételeinkből jelenleg 8% az export részesedése. Piacvezetők vagyunk a húsvéti tojások terén, mivel kiemelkedő minőségben és széles választékban tudjuk ezeket kínálni. Több, mint 10 éve választékunkat főleg burgonyatermékekkel és marinált salátákkal bővítettük ki. Tojástermékeinkkel különleges választékot kínálunk pékségeknek, nagyfogyasztóknak, pizzeriáknak és éttermeknek.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tárolandó.

Gyártó

Landgold Fresh GmbH
A-4551 Ried im Traunkreis, Fliedergasse 4.


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 12 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 4 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.

Összetevők

tyúktojás
at-bio-301