Oligo Life

Oligo Life - Eritrit étkezési célra használható édesítőszer

275 g
1 599 Ft 5 815 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

100+ vásárló kedvence

Származási ország: Kína,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Oligo Life –Eritrit étkezési célra használható édesítőszer

Termékinformáció

Az eritrit az egyetlen olyan kalóriamentes, természetes alapú cukorhelyettesítő, amelyet a cukorhoz közeli édesítő értéke miatt könnyen építhet a mindennapi táplálkozásba. Használd ételek és italok édesítésére széles körben. Bár édesítő értéke 60-80%-a cukorénak, a megfelelő mennyiség hozzáadásával tökéletesen ki tudja azt váltani a receptekben. Karamell készítésére és élesztő futtatására nem alkalmas. Kényelmesen visszazárható csomagolásban.

Termelői információ

Családi vállalkozásként indult 2008-ban, és egyike volt az első hazai start-up-oknak. Az volt a céluk, hogy korszerű, egyben természetes alternatívát kínáljanak a családok számára ahhoz, hogy egyszerre finom és egészséges ételeket és italokat fogyaszthassatok kompromisszumok nélkül a hét minden napján, akár boltban szeretnék megvenni, akár magatoknak elkészíteni. Hosszas előkészítés és kutatás eredményeként megszületett a Nyírfacukor márka és termék, majd termékcsalád, a természetes cukorhelyettesítő kategória megalkotója és vezető márkája Magyarországon. A Nyírfacukor márka olyan fontos értékeket képvisel, mint a természetesség, korszerűség, megbízhatóság, innováció, magas minőség és íz, kompromisszumok nélkül.

Tárolás

Hűvös, száraz helyen, napfénytől és fagytól védve tárolandó!

Forgalmazó

Nyírfacukor Kft.
1223 Budapest, Művelődés u. 4.


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

eritrit100 %

Tápérték: 100 g

Energia0 kJ/0 kCal
Zsír0 g
amelyből telített zsírsavak0 g
Szénhidrát99.7 g
amelyből cukor0 g
Fehérje0 g
0 g
Élelmi rost0 g