Nyírfacukor

Nyírfacukor Panna - Kakaós krémpudingpor édesítőszerrel

50 g
619 Ft 12 380 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

300+ vásárló kedvence

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Nyírfacukor Panna - Kakaós krémpudingpor édesítőszerrel

Termékinformáció

A Nyírfacukor Panna kakaós krémpuding főzés nélkül, percek alatt elkészíthető. Csak keverd el egy kis tejjel, vagy bármely tetszőleges növényi itallal, és azonnal kész is a krémes finomság. Gluténmentes összetevőkből készül, valamint nem tartalmaz hozzáadott cukrot, kizárólag Nyírfacukorral édesített, ezáltal ez egy, a hagyományosnál kisebb kalóriatartalmú desszert. Egy igazi 2 az 1-ben édesség, hiszen kevesebb folyadék hozzáadásával pudingot, több folyadékkal pedig sodót, vagy desszertkrémet kapunk. A kedvelt és tradicionális kakaó és vanília ízekben elérhető.

Termelői információ

Családi vállalkozásként indult 2008-ban, és egyike volt az első hazai start-up-oknak. Az volt a céluk, hogy korszerű, egyben természetes alternatívát kínáljanak a családok számára ahhoz, hogy egyszerre finom és egészséges ételeket és italokat fogyaszthassatok kompromisszumok nélkül a hét minden napján, akár boltban szeretnék megvenni, akár magatoknak elkészíteni. Hosszas előkészítés és kutatás eredményeként megszületett a Nyírfacukor márka és termék, majd termékcsalád, a természetes cukorhelyettesítő kategória megalkotója és vezető márkája Magyarországon. A Nyírfacukor márka olyan fontos értékeket képvisel, mint a természetesség, korszerűség, megbízhatóság, innováció, magas minőség és íz, kompromisszumok nélkül.

 

Tárolás

Hűvös, száraz helyen, napfénytől és fagytól védve tárolandó!

Forgalmazó

Nyírfacukor Kft.
1223 Budapest, Művelődés u. 4.


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

E967 - Xilit
Módosított keményítő
Zsírszegény kakaópor13 %
Aroma

Tápérték: 100 g

Energia1269 kJ/302 kCal
Zsír1.4 g
amelyből telített zsírsavak0.9 g
Szénhidrát87 g
amelyből cukor0.5 g
Fehérje3.1 g
0.26 g
Élelmi rost3.5 g